Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βελτιώνεται ο καιρός - Πιθανότητα βροχών στα ορεινά

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Τρίτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι και στο Ιόνιο ανατολικοί τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.