Skip to main content

Μπουτάρη σε Θεοχάρη: Θετική η προσπάθεια για θεσμική ανανέωση

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον ιδρυτή της κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη» Χάρη Θεοχάρη

Τον ανεξάρτητο βουλευτή και ιδρυτή της κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη» Χάρη Θεοχάρη υποδέχτηκε στο δημαρχείο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Θεοχάρη για αυτοδιοικητικά θέματα αλλά και για ζητήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως οι προτάσεις της δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά και για θέματα θεσμικού πλαισίου, ενώ ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά  την επιτακτική ανάγκη αυτοτέλειας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Χάρη Θεοχάρη με αφορμή την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι συμφωνεί στις προτάσεις για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού.

«Είχαμε μια συζήτηση και μια πρώτη ενημέρωση για την καινούργια πρωτοβουλία καθώς και για τις προτάσεις της αναφορικά με την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού. Η προσπάθεια αυτή μας βρίσκει σύμφωνους όπως σύμφωνους μας βρίσκει κάθε παρόμοια επιδίωξη για θεσμικές αλλαγές που αποσκοπούν στη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής της κίνησης «Δημοκρατική Ευθύνη», αναφέρθηκε στην εκτίμηση που τρέφει στο Δήμαρχο και στο έργο που επιτελεί στη Θεσσαλονίκη.

«Ευχαριστούμε το Δήμαρχο που δέχθηκε το επιτελείο μας και ενημερώθηκε από κοντά για το πρόγραμμα και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως κομβικά για να εξέλθει η χώρα μας από την κρίση» είπε ο κ. Θεοχάρης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε από πλευράς Δήμου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Σπύρος Πέγκας.