Skip to main content

Θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη - Πτώσεις δέντρων

Το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχθηκε κλήσεις προκειμένου να συνδράμει στην απομάκρυνση των δέντρων που έπεσαν από τους ανέμους

Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι  που πνέουν απο χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Εξαιτίας των ανέμων τέσσερα δέντρα έπεσαν, ένα εκ των οποίων μια ήταν στο κέντρο της πόλης και οι άλλες τρεις ανατολικά.

Το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχθηκε κλήσεις προκειμένου να συνδράμει στην απομάκρυνσή τους. Συγκεκριμένα, πυροσβέστες απομάκρυναν τα δέντρα που είχαν καταπέσει στην οδό Ολύμπου, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Π.Συνδίκα και Λ.Παπαναστασίου, καθώς και στην περιοχή της Καλαμαριάς. Από τις πτώσεις δεν έχει υπήρξε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο φθορές.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί  5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς κελσίου.

φωτογραφία αρχείου