Skip to main content

Θύμα της «Μπλε φάλαινας» η 16χρονη που βιαζόταν στην Κατερίνη;

Η 16χρονη φέρεται να ήταν το ίδιο άτομο το οποίο έπεσε θύμα και της «Μπλε Φάλαινας», τον Μάιο του 2017, υπόθεση για την οποία είχε γράψει η Voria.gr

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις  που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το δράμα που βίωνε μια 16χρονη στην Κατερίνη, η οποία φέρεται να βιαζόταν επί 6 χρόνια, από τρεις άντρες με τη θέληση του ίδιου του πατέρα της.

Για τη φρικιαστική υπόθεση συνελήφθησαν χθες τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 50χρονος πατέρας του κοριτσιού.

Την καταγγελία έκανε στις 22 Ιανουαρίου η ίδια η κοπέλα, 16 ετών σήμερα, στις αστυνομικές αρχές της Πιερίας (Περισσότερα εδώ).

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες τις οποίες επικαλείται ο ΣΚΑΙ, η 16χρονη φέρεται να ήταν το ίδιο άτομο το οποίο έπεσε θύμα και της «Μπλε Φάλαινας», τον Μάιο του 2017, υπόθεση για την οποία είχε γράψει η Voria.gr (Διαβάστε εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι η «Μπλε Φάλαινα» είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι 50 ημερών που απειλεί ζωές εφήβων ηλικίας μεταξύ 12 και 16 χρόνων και το οποίο ξεκίνησε από τα κοινωνικά δίκτυα της Ρωσίας, ενώ εξαπλώνεται σιγά σιγά σε άλλες χώρες.

Σημειώνεται ότι αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε η Voria.gr ούτε επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν τις παραπάνω πληροφορίες.