Skip to main content

Θύμισε Ιωαννίδη ο Αγγέλου: Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι

Ο νέος προπονητής του Άρη τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να προσεγγίσει με αλληλεγγύη και ομαδικότητα τις παραμέτρους για τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη έκανε σήμερα ο Βαγγέλης Αγγέλου ενόψει και του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας στο Αλεξάνδρειο.

Ο νέος κόουτς του «Αυτοκράτορα» έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα λίγα λόγια είναι ζάχαρι και τα καθόλου μέλι» θυμίζοντας τα λόγια του Γιάννη Ιωαννίδη στο Final Four του 1994 στο Τελ Αβίβ ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Αγγέλου:

«Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, θα εφαρμόσουμε στην αρχή το τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.

Αυτό έχει σχέση με την έκφραση αλλά όχι με την πίστη, την εργατικότητα και τη συνέπεια που απαιτείται τη συγκεκριμένη στιγμή. Αρχή στο μπάσκετ και στα ομαδικά σπορ είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο σου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Προμηθέα που σε πολλούς τομείς έκφρασης αυτής της ομάδας αξίζει σεβασμός.

Παράλληλα υπάρχουν και οι αγωνιστικές παράμετροι που είναι αξιοπρόσεκτες. Θα προσπαθήσουμε στα περιθώρια εκείνα του χρόνου που έχουμε, να προσεγγίσουμε τις παραμέτρους αυτές με αλληλεγγύη και ομαδικότητα».