Skip to main content

Θύρα 4: Όλοι στην Τούμπα για τους πρωταθλητές - Πάρτι στο ΟΑΚΑ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου καταφέρονται με σφοδρότητα κατά της ΑΕΚ και των φίλων της, τους οποίους χαρακτηρίζουν «ψευτοπρωταθλητές»

Σε «ΠανΠΑΟΚτσήδικη γενική επιστράτευση» καλεί ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, Θύρα 4, τους οπαδούς του συλλόγου, εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, αλλά και του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στις 12 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου καταφέρονται με σφοδρότητα κατά της ΑΕΚ και των φίλων της, τους οποίους χαρακτηρίζουν «ψευτοπρωταθλητές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί όλο τον ασπρόμαυρο λαό να έρθει στην Τούμπα στον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο, 5/5/2018, στις 7 το απόγευμα για να χειροκροτήσει τους αληθινούς πρωταθλητές της φετινής χρονιάς και να δώσει μία μικρή γεύση από το πάρτι που θα γίνει στον ερχόμενο τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ερχόμαστε τρελαμένοι για να πάρουμε το κύπελλο και φέτος και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει και εκεί που πρέπει. Οι ‘’θέλουμε το πρωτάθλημα να κρίνεται στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια’’ πανηγυρίζουν το πιο χάρτινο πρωτάθλημα όλων των εποχών χειρότερα και από τα αδέρφια τους τους γαύρους. Ο ασπρόμαυρος χείμαρρος θα πλημμυρίσει τα πάντα στο διάβα του. Ομάδα και λαός θα δείξουν στους ψευτοπρωταθλητές μέσα στην έδρα τους στο ΟΑΚΑ ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός των γηπέδων.

Εγγραφές καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου Π.Πατρών Γερμανού 39 με απαραίτητο αντίγραφο ταυτότητας όπου θα αναγράφεται πάνω και ο αριθμός αμκα.

ΥΓ: “Ούτε Βούλγαροι, ούτε Τούρκοι, ούτε Βόρειοι-Νότιοι, Επιτέλους Αδέρφια Χριστιανοί Ενωμένοι Έλληνες”. Αυτά τα ξεφτιλίκια μόνο εσείς…» .