Skip to main content

Τηλεφωνικές συνομιλίες καίνε υπαλλήλους στην υπόθεση με τις θυρίδες

Οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από κοριούς της αστυνομίας, τις οποίες δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται να ενοχοποιούν τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος.

Τηλεφωνικές συνομιλίες που καίνε υπαλλήλους του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη στο οποίο φέρονται να παραβιάστηκαν οι θυρίδες πολιτών έχουν καταγράψει κοριοί της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Σύμφωνα με τις συνομιλίες, τις οποίες δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, ακούγεται ο ακόλουθος διάλογος:

Υπάλληλος Α: Ένορκα λέω ψέματα, πολλά ψέματα γράψαμε... Πώς να το κάνουμε; Ότι ήταν δύο άτομα στις θυρίδες, ένας ήταν στο γραφείο και ένας άλλος ήταν εκεί και άνοιγε. Γιατί; Για να μην μένει το γραφείο πάντα άδειο. Αυτό είναι αλήθεια;

Υπάλληλος Β: Όχι φυσικά. 

Υπάλληλος Α: Να ξέρουμε όλοι τι θα πούμε. Μην πει ο ένας ήταν δύο άτομα, ο άλλος τρία, ο άλλος δεν ήταν κανένας...». 

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση είχε φέρει στο φως πρώτη η Voria.gr, τον Σεπτέμβριο του 2014. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος τον περασμένο Μάρτιο, ενώ με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία την Τρίτη ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Από την πλευρά τους, πηγές της τραπέζης αναφέρουν ότι η Εθνική Τράπεζα, που συνέδραμε και συνδράμει στην αποκάλυψη της αλήθειας, θα είναι αρωγός της Δικαιοσύνης στην εξέλιξη της υπόθεσης (δείτε περισσότερα εδώ).