Skip to main content

Θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης που πέθανε σε ταξί

Φως στα αίτια θανάτου της 16χρονης μαθήτριας από το ελληνικό μειονοτικό χωριό Κρανιά των Αγίων Σαράντα που άφησε την τελευταία της πνοή σε ταξί, αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Φως στα αίτια θανάτου της 16χρονης μαθήτριας, από το ελληνικό μειονοτικό χωριό Κρανιά των Αγίων Σαράντα, πιθανόν να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος πάντως, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ανέφερε ότι «υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες γιατί το παιδί, έχει υποστεί μια πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, αλλά με τρόπο βιαστικό».
 
Ωστόσο, ο κ. Βουγιουκλάκης είπε πως δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της 16χρονης, αν και ο πατέρας της είχε αφήσει αιχμές στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί. Η Εισαγγελία Ιωαννίνων διέταξε διενέργεια και δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης, κατόπιν αιτήματος του πατέρα της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με το πόρισμα του Αλβανού ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε την πρώτη νεκροψία-νεκροτομή στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα, η κοπέλα πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.
 
Η 16χρονη Κωνσταντίνα, ζούσε στα Γιάννενα με τη μητέρα και τα αδέλφια της. Το περασμένο Σάββατο, πήγε στους Αγίους Σαράντα, όπου επισκέφτηκε την οδοντίατρό της, προκείμενου να εξετάσει τον ορθοδοντικό μηχανισμό που έφερε το τελευταίο οκτάμηνο. Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, μετά την οδοντίατρο πήγε στους παππούδες της στο χωριό Κρανιά, που απέχει μόλις δεκαπέντε λεπτά από τους Αγίους Σαράντα και στη συνέχεια αναχώρησε με ταξί για τα Ιωάννινα, αλλά στον δρόμο της επιστροφής εξέπνευσε.
 
Η κηδεία της κοπέλας έγινε το πρωί στα Γιάννενα.