Skip to main content

Τι δήλωσαν Μπούρμπος – Παυλίδης για τη νίκη του Άρη στο Μενίδι

Με τον Πανσερραϊκό είπαμε ότι κάνουμε μια νέα αρχή και συνεχίζουμε δήλωσε χαρακτηριστικά ο πλάγιος μπακ των κιτρινόμαυρων

Στο χρονικό σημείο που δέχθηκε ο Άρης το γκολ από τον Αχαρναϊκό στάθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της EΡΤ, ο Χρήστος Μπούρμπος τονίζοντας πως έκανε πιο πολύπλοκα τα πράγματα για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο πλάγιος μπακ των κιτρινόμαυρων δήλωσε:

«Μπορούσαμε και περισσότερα γκολ. Δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο το γκολ και μας άγχωσε. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε τα αποτελέσματα. Συνεχίζουμε. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και αποδεικνύεται και σήμερα με πιο αδύναμους αντιπάλους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Εξαρτάται από ματς η εξέλιξη του κάθε αγώνα. Με τον Πανσερραϊκό είπαμε ότι κάνουμε μια νέα αρχή και συνεχίζουμε».

 

Από τη μεριά του, ο Μπάμπης Παυλίδης στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Αχαρνών αλλά και στις ευκαιρίες που απώλεσε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, ο μέσος των κιτρινόμαυρων δήλωσε:

«Μπήκαμε στο γήπεδο, για να κερδίσουμε, αλλά το γήπεδο δεν προσφερόταν για πολλά. Είμαστε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, ωστόσο το ματς οδηγήθηκε στις προσωπικές μονομαχίες. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με δύο γκολ, αλλά στο τέλος του 45λεπτου δεχθήκαμε τη μείωση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι, χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, αλλά κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε», ανέφερε, αρχικά, για να συνεχίσει:

«Την Τετάρτη έχουμε κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ακολουθούν αγώνες που θα κρίνουν την άνοδο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι εμείς θα χαμογελάσουμε, γιατί διαθέτουμε ποιοτικό ρόστερ».

Για το πού κρίθηκε ο σημερινός αγώνας:

«Στον αγωνιστικό χώρο και στη διαχείριση που κάναμε. Προτιμήσαμε την κόντρα και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει άλλα δύο γκολ, στην ευκαιρία του Καπνίδη και τη δική μου στο τέλος».