Skip to main content

Τι ετοιμάζουν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό (φωτο)

Παρά την... πυρσοαπαγόρευση οι οπαδοί του «Δικεφάλου» θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής

Μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα ετοιμάζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ματς της Κυριακής εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας.

Παρά την ισχύουσα απαγόρευση για το άναμμα πυρσών που μπορεί να φέρει τον σύλλογο αντιμέτωπο με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και με το εξίσου σπουδαίο ματς κόντρα στην ΑΕΚ να ακολουθεί, οι οργανωμένοι του «Δικεφάλου» αποφάσισαν να… ασπρίσουν το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, και έπειτα από συγκέντρωση των συνδέσμων αποφασίστηκε να αγοραστούν μεγάλες ποσότητες χαρτιού οι οποίες θα πεταχτούν στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», δημιουργώντας ατμόσφαιρα Λατινικής Αμερικής έστω και κατά το ήμισυ λόγω της… πυρσοαπαγόρευσης (διαβάστε εδώ τη χθεσινή ανακοίνωση των συνδέσμων)

Μάλιστα, η κίνηση αυτή επικροτήθηκε από το στέλεχος του «ασπρόμαυρου» ΔΣ, Γιώργου Σαββίδη που πόσταρε χαρακτηριστική φωτογραφία στο instagram: