Skip to main content

Τι λέει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων για τη φωτιά στον Λιόλιο

Η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου που έφυγε από την ζωή, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, τα μέτρα πυρασφάλειας που υπήρχαν στο κατάστημα και να αποδοθούν οι ευθύνες εφόσον υπάρχουν, καλεί η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης τις αρμόδιες αρχές για τη φωτιά στο κατάστημα μουσικών ειδών «Λιόλιος» που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας υπάλληλος.   

«Αυτή η τραγωδία αναδεικνύει την αναγκαιότητα που υπάρχει για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας, για όλες τις περιπτώσεις, στα εμπορικά καταστήματα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπαλλήλου που έφυγε άδικα από την ζωή, εξαιτίας της πυρκαγιάς στο κατάστημα όπου εργαζόταν.

Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και τους καλεί να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και η κανονική καταβολή της μισθοδοσίας.