Skip to main content

Τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου τιμούν οι Κύπριοι

Οι άνθρωποι της Πάφος FC θα μετονομάσουν το αθλητικό κέντρο του σωματείου σε «Νάσος Κωνσταντίνου», διεξάγωντας διαγωνισμό φιλοτέχνησης προτομής του

Τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου θα τιμήσει το ΔΣ της Πάφος FC, ομάδα στην οποία αγωνίζονταν ο αδικοχαμένος οπαδός του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας θα μετονομάσουν το αθλητικό κέντρο του σωματείου σε «Νάσος Κωνσταντίνου», πραγματοποιώντας παράλληλα διαγωνισμό φιλοτέχνησης της προτομής του.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πάφος FC, ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου. Ο Νάσος, είναι άξιο τέκνο της πόλης μας και αθλητής γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και θα τιμηθεί δεόντως από το σωματείο, το οποίο θα διατηρήσει άσβεστη την μνήμη του, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε συγκεκριμένα όπως το Αθλητικό Κέντρο του Σωματείου, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα καταστεί ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μετονομαστεί σε «Αθλητικό Κέντρο Νάσος Κωνσταντίνου».

Τα έργα ανακαίνισης του Αθλητικού Κέντρου θα αρχίσουν εντός του Ιουνίου. Στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα τοποθετηθεί προτομή του Νάσου Κωνσταντίνου. Το ΔΣ με την ανακοίνωση του αυτή, προκηρύσσει διαγωνισμό φιλοτέχνησης της προτομής του. Όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον Πολύβιο Παλιούρα στο τηλ.99804810 για τις σχετικές λεπτομέρειες».