Skip to main content

Τι ομολόγησε ο 58χρονος για τη δολοφονία της εφοριακού

Ο 58χρονος δολοφόνος περιέγραψε στην ομολογία του με κάθε λεπτομέρεια τη σκηνή της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στα Β' κοιμητήρια της Αθήνας.

Τη σκηνή της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στα Β' κοιμητήρια της Αθήνας περιέγραψε αναλυτικά ο 58χρονος ο οποίος συνελήφθη για το έγκλημα.

«Πήγα στο νεκροταφείο για να κλέψω. Την είδα τυχαία και την πλησίασα. Έβγαλα το μαχαίρι και την απείλησα να μου δώσει την τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και δεν άφηνε την τσάντα. Την τραβάγαμε και οι δύο. Αντέδρασε. Τη χτύπησα με το μαχαίρι αρκετές φορές δεν θυμάμαι πόσες. Άρπαξα την τσάντα και έφυγα. Πήγα στην Ομόνοια και σε ένα μαγαζί πούλησα το κινητό για 20 ευρώ. Η τσάντα μέσα δεν είχε χρήματα. Είχε μόνο πέντε ευρώ» είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη και όπως αποκαλύπτει ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας συνήγορος του πατέρα της 32χρονης: «To dna του δράστη ταυτοποιήθηκε γιατί βρέθηκε σε μια χαρτοπετσέτα στο χώρο του εγκλήματος», ομολόγησε στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Ο 58χρονος με το παπάκι, γλίστρησε έξω από το νεκροταφείο και χωρίς κανένας να καταλάβει το παραμικρό πήγε στην Ομόνοια για να πουλήσει το iPhone της Δώρας Ζέμπερη. Το τελευταίο στίγμα του «ματωμένου» κινητού που υπήρχε στην τσάντα του θύματος εξέπεμψε από την περιοχή της Ομόνοιας. Έτσι οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι έχουν να κάνουν με ληστεία.

Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελευταία φορά, πριν περίπου πέντε -έξι χρόνια, συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, μπήκε φυλακή και βγήκε.