Skip to main content

Τη στήριξή του στον Γιώργο Καμίνη εξέφρασε ο Δημαρέλος

Ο αντιδήμαρχος έγραψε στο ότι αύριο θα ψηφίσει τον Γιώργο Καμίνη καθώς θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος να τραβήξει τον κόσμο που απέχει.

Τη στήριξή του στον υποψήφιο για την αρχηγία της κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη, εξέφρασε εν όψει των αυριανών εκλογών ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας, Γιώργος Δημαρέλος.

Σε ανάρτηση του στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:«Αύριο θα ψηφίσω τον Γιώργο Καμίνη. Θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος να τραβήξει τον κόσμο που απέχει».

Ο αντιδήμαρχος κάλεσε παράλληλα τον κόσμο να συμμετέχει στην αυριανή εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτως το ποιον θα ψηφίσει. 

Η ανάρτηση του Γιώργου Δημαρέλου:

Αύριο έχουμε εκλογές. Όποιον και αν θέλουμε αρχηγό, πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Η μεγάλη συμμετοχή θα είναι μία νίκη του χώρου, ανεξαρτήτως προσώπων.

Δεν μου άρεσε πολύ η προεκλογική εκστρατεία. Λίγα ουσιαστικά πράγματα ακούστηκαν, αντιθέτως παρακολουθούσα πολλούς να βγάζουν μαχαίρια. Θα ήθελα πιο χαμηλούς τόνους από ανθρώπους που από την επόμενη εβδομάδα θα πορευόμαστε μαζί.

Αύριο θα ψηφίσω τον Γιώργο Καμίνη. Θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος να τραβήξει τον κόσμο που απέχει. Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η δεξαμενή που πρέπει να στοχεύσουμε. Αν παρ´ ελπίδα δεν περάσει, θα διαλέξω ανάλογα με τις επιλογές που θα μου παρουσιαστούν για το καλό της παράταξης, αλλά και της χώρας. Ήρεμα και πολιτισμένα.