Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΤΑ «ΒΥΣΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Τι κρύβει τελικά η ελληνική κυβέρνηση; Η τουρκική, φυσικά, δεν θα ομολογήσει ποτέ αν συνέλαβαν τους στρατιωτικούς μας σε ελληνικό έδαφος.

Ρωτήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης εάν υπάρχει δυνατότητα να ενταχθεί στην κυβέρνηση του Τσίπρα, και απάντησε ότι «ακόμη και ο Κιμ θα συναντήσει τον Τραμπ». Δηλαδή, θέλει να μας πει ότι αφού δύο εχθροί θα συναντηθούν, γιατί να μη συναντηθεί κι αυτός με τον Τσίπρα. Αυτό, μόνο; Επειδή ο Τραμπ μπορεί να τα βρει με τον Κιμ. Ο Θεοδωράκης θα τα βρει με τον Τσίπρα;

Έχει πάντως καταγραφεί η παλαιότερη έμμεση δήλωση του Θεοδωράκη, ότι τον Τσίπρα δεν θέλει για πρωθυπουργό. Που συνάγεται ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με άλλον πρόεδρο.

Σύμφωνα με εντολή του ΓΕΕΘΑ οι δυνάμεις των περιπολιών των Ελλήνων στρατιωτών θα πρέπει να τριπλασιαστούν. Για την ακρίβεια τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτές δεν θα πρέπει να είναι λιγότερα από έξι.

Για να μη τρελαθούν στην υπηρεσία οι στρατιώτες των συνόρων, στείλτε εκεί τα "βύσματα" των κολλητών, που παραθερίζουν στον ναύσταθμο ή στο Υπουργείο. Και ξανασκεφθείτε αυτήν την "μαγκιά" των αντιρρησιών συνείδησης.

Όμως, αυτή η απόφαση ενισχύει την υπόνοια ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν αντιμετώπισαν τουρκική περίπολο, αλλά αυξημένο αριθμό Τούρκων στρατιωτών, σε ενέδρα. Τι κρύβει τελικά η ελληνική κυβέρνηση; Η τουρκική, φυσικά, δεν θα ομολογήσει ποτέ αν συνέλαβαν τους στρατιωτικούς μας σε ελληνικό έδαφος.

Πού είναι οι… "Αλληλέγγυοι" να συνδιαδηλώσουν σε συμπαράσταση στους δύο στρατιωτικούς μας; Κάθε λίγο και λιγάκι ξεσηκώνονται μη τυχόν και επιστραφεί κάποιος παράνομος μετανάστης στην πατρίδα του. Πού πήγε αυτή την φορά η "ανθρωπιστική" ευαισθησία τους;

Άσχετο: Μεταδόθηκε ότι «σε εκατόμβη βρέθηκε ένας κτηνοτρόφος, όταν πήγε να ταΐσει το κοπάδι του στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Θραψανό του Ηρακλείου και είδε τα πάνω από 120 αρνιά σφαγμένα». Αν μας μάθαιναν ελληνικά στα σχολεία, θα ξέραμε ότι η εκατόμβη, αναφέρεται σε 100 βόδια, που πρόσφεραν οι πλούσιοι θυσία. Εκατόμβη σε αρνιά, δε έχει.

Οι Ολλανδοί μάς δίνουν μαθήματα, αλλά είμαστε ανεκπαίδευτοι. Οι ολλανδικές Αρχές, μετέφεραν το μήνυμα πως στις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ Άγκυρας και Χάγης σε επίπεδο υπαλλήλων, δεν θα είναι κατάλληλη η επίσκεψη Τουρκάλας δημάρχου στην Ολλανδία, για να μιλήσει στις εκεί Τουρκάλες. Και η τουρκική πλευρά ανακοίνωσε πως ακυρώνεται η επίσκεψη της Φατμά Σαχίν.

Η Ολλανδία από πέρσι δεν επιτρέπει σε κανένα αξιωματούχο του Ερντογάν να κάνει εκεί ομιλίες. Σημειωτέον πως ούτε της εμβόλισαν σκάφος, ούτε της έχουν φυλακίσει στρατιώτες… Εμείς τι ακριβώς περιμένουμε για να πάρουμε κάποια μέτρα κατά της Τουρκίας;

Αντιμέτωποι με το φάσμα του λιμού βρίσκονται στην Βενεζουέλα της Αριστεράς. Οκτώ στους δέκα νέους στην Βενεζουέλα δηλώνουν πως δεν αντέχουν οικονομικά να αγοράζουν φαγητό, με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται. Τι είναι αυτά που λένε, Τριαντάφυλλε; Αν δεν έχουν φαγητό, ας φάνε αέρα κοπανιστό. Ας φάνε κουτόχορτο, ό,τι τρώμε κι εμείς.

«Η παράνομη φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη», τόνισε ο Τόσκας. Κι εμείς μαζί σου, αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Δεν μας είπες όμως, πιστέ φίλε των αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ, με την σταλινική βία, τι θα γίνει; Τι συμπάθεια είναι αυτή τελικά που της έχεις, και παραμένει αλώβητη; [Θα σε μαλώσουν οι σύντροφοι μπαμπάδες των "αγνώστων παιδιών";]
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ