Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
x

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΦΙΛΗ-ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Τόσκα είχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ.Παφίλης ώστε να ενημερωθεί για τις πυρκαγιές στα Δερβενοχώρια.

Με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα επικοινώνησε τηλεφωνικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή των Δερβενοχωρίων.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το ΚΚΕ, ο κ. Παφίλης, ταυτόχρονα εξέφρασε την ανησυχία για την κατάσταση στο πυροσβεστικό σώμα, τις ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς και την ύπαρξη απαρχαιωμένων και κακοσυντηρημένων μέσων, τα οποία δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών και την αποτελεσματική δασοπροστασία. Τόνισε ότι πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα, προκειμένου να μην υπάρχουν νέες καταστροφές το επόμενο διάστημα.

Από τη μεριά του ο υπουργός άκουσε τους προβληματισμούς του ΚΚΕ, συμφώνησε με την ύπαρξη αυτών των προβλημάτων και τον ενημέρωσε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να επιτελέσει το καθήκον του σε αντίξοες συνθήκες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ