Skip to main content

Την Κυριακή ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας

Η διαδρομή είναι 1.870 μ. εντός του δημοτικού άλσους. Θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη από το πρωί του Σαββάτου και θα υπάρχει ένας σταθμός υδροδοσίας.

Αντίστροφα μετράει χρόνος για τη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου, του 4ου Λαϊκού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, 29 Απριλίου 2018, στο Δημοτικό Άλσος Συκεών (Δενδροφυτεία).

«Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν δεκάδες ποδηλάτες-αθλητές διαφόρων ηλικιών, αλλά και εκατοντάδες ερασιτέχνες φίλους του ποδηλάτου στη μεγάλη διοργάνωση του 4ου Λαϊκού Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας, και των επίσημων διασυλλογικών αγώνων της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) στις κατηγορίες παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και μίνι», σημειώνει ο δήμος Νεάπολης - Συκεών.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, στέλνοντας έτσι όλοι μαζί το μήνυμα της προώθησης του αγαπημένου δίτροχου ως ένα από τα καλύτερα μέσα άθλησης αλλά και του πλέον φιλοπεριβαλλοντικού μέσου μετακίνησης.

Το πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ., οι διασυλλογικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11 π.μ. με τους αγώνες της κατηγορίας παίδων και προβλέπεται να ολοκληρωθούν μετά τις 2.30 μ.μ.

Η διαδρομή είναι 1.870 μ. εντός του δημοτικού άλσους, θα είναι πλήρως σηματοδοτημένη από το πρωί του Σαββάτου και θα υπάρχει ένας σταθμός υδροδοσίας στο χώρο της αφετηρίας, ενώ παρούσες θα είναι και ομάδες εθελοντών για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στην ίδια διαδρομή, και συγκεκριμένα στις 12.30 μ.μ., θα διεξαχθεί και ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας, με τους ποδηλάτες να προσέρχονται από τις 9 π.μ. στη γραμματεία για τη δήλωση συμμετοχής. Αυτή είναι ανοιχτή για τις ηλικίες των δέκα ετών και άνω, με μόνη προϋπόθεση τον… βασικό εξοπλισμό των ποδηλατών, που είναι βεβαίως το ποδήλατό τους και το κράνος.