Skip to main content

Την Παρασκευή εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή στις 10:30 θα εκδικαστεί από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκδίκαση- φιάσκο καταγγέλλει η ΠΑΕ- ΠΑΟΚ.

Από πηγές της ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε ότι το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για άμεση εκδίκαση της έφεσης από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έγινε δεκτό και η εκδίκαση έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 10:30. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Δικέφαλος δικαιωθεί και εκπέσει η τιμωρία της μίας αγωνιστικής, τότε θα υποδεχτεί με τον κόσμο του τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Εκδίκαση - φιάσκο καταγγέλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, που κατέθεσε και ως μάρτυρας στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στον Βόλο, καταγγέλλει ότι ήταν λανθασμένη η διαδικασία που ακολουθήθηκε χωρίς την παρουσία μάρτυρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ώστε να υπερασπιστεί την έκθεση βάσει της οποίας δικάστηκε και τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου:

«Υποδεχτήκαμε την απόφαση σαφώς με εκνευρισμό. Θεωρούμε πως κατά τη διαδικασία καταρρίψαμε ένα προς ένα τα σημεία της έκθεσης της Αστυνομίας που συντάχθηκε εν βρασμώ και με εκδικητική διάθεση. Δε στηρίζονται επαρκώς τα επιχειρήματα και οι κατηγορίες που προκύπτουν από την περιβόητη έκθεση. Αν αμφισβητούνταν τα επιχειρήματά μας θα έπρεπε να υπάρχει ο συντάκτης της έκθεσης, αυτός που έκανε τις καταγγελίες στον Αστυνομικό Διευθυντή του. Είψε ψέμματα και απέκρυψε πράγματα η έκθεση. Θεωρούμε ότι η ακροαματική διαδικασία έπρεπε να έχει γίνει αλλιώς. Θα έπρεπε να έχουμε απέναντι μας αυτούς που συνέταξαν την έκθεση.Η κοινή γνώμη γενικώς, βλέποντας τηλεόραση, φωτογραφίες, έχει μια αντανακλαστική συνείδηση που περιστρέφεται στο να φύγουν οι χούλιγκανς από γήπεδα, χωρίς να ξεχωρίζει καταστάσεις, χωρίς να βλέπει τι έγινε στην πραγματικότητα. Καταλάβαμε όλοι ότι πάμε ως ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν υπήρξαν ερωτήσεις από τους δικαστές. Δεν μπορούσαν να αμφισβητήσουν αυτά που λέγαμε και αυτά που ανέφερε η έκθεση και γι αυτό πήραν λανθασμένη απόφαση κατά τη γνώμη μας. Γι' αυτό ζήτησε ο πρόεδρος την παρουσία των μαρτύρων. Η ΠΑΕ δικάζεται από την έκθεση της αστυνομίας που έχει ανακρίβειες, που συντάχθηκε εν βρασμώ από έναν άνθρωπο. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα χαρτί που γράφτηκε με συναισθηματική φόρτιση, που προσπαθεί να ρίξει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ όλα τα δεινά που έχουν συμβεί στο Βόλο την τελευταία δεκαετία. Μας είπαν ότι δεν μπορούν να εξαναγκάσουν σε παρουσία έναν μάρτυρα. Μεταφέρω τη σκέψη του προέδρου και είναι πάγια αυτή η θέση, ότι δεν γίνεται εκπρόσωπος της Αστυνομίας να μην αντικρούει αυτά που γράφει η έκθεση. Είναι προσωπική επιθυμία του προέδρου να πετύχουμε να υπάρχει μάρτυρας από τη Αστυνομία. Είναι απαραίτητο να υπάρχει αυτό για να φτάσουμε στην ουσία και θα ωφελήσει όλες τις ομάδες. Το έγγραφο είναι περιγραφή ενός πολέμου χωρίς τραυματισμούς, χωρίς συλλήψεις, χωρίς αλλαγή πλάνου, με τα επεισόδια να χαρακτηρίζονται ευρείας κλίμακας. Το αίτημα του προέδρου έγινε δεκτό στη Λίγκα. Αισθανόμαστε αδικημένοι και ελπίζουμε αυτό να αποδειχτεί καλύτερα στην έφεση. Θα κατατεθεί εντός των επόμενων ωρών η έφεση και θεωρούμε ότι θα λάβει χαρακτήρα επείγουσας. Πιστεύουμε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει εκδικαστεί. Θα είναι έκπληξη αρνητική να μη γίνει δεκτό το αίτημά μας. Δε θα ήθελα να σχολιάσω τις ανακοινώσεις των οπαδών, είναι αυθόρμητες μετά την απόφαση για την τιμωρία. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αρθεί η τιμωρία, να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και το μέλλον της ΠΑΕ. Πρέπει να ξέρουμε ότι μπαίνουμε στο μάτι των αρχών και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε έξυπνα».