Skip to main content

Την Πέμπτη τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK στους Αμπελόκηπους

Το κατάστημα βρίσκεται στη Μοναστηρίου 230 - Η αλυσίδα θα φτάσει τα εννέα σημεία με το κατάστημα στους Αμπελόκηπους και το κατάστημα της Πάτρας.

Δύο καινούρια καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα ανοίγει η JYSK στο πλαίσιο του πενταετούς πλάνου που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 9:00 θα κάνει εγκαίνια το κατάστημα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ) και την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 9:00 θα ανοίξει το κατάστημα στην Πάτρα.

Η JYSK είναι μια πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη σπιτιού και διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες. Στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK, Lars Larsen είχε δείξει την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα δηλώνοντας:

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα η οποία ήταν μια από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δεν είχαμε ακόμα παρουσία. Έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε χώρες που βρίσκονταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα αποτελέσματά μας εκεί ήταν πολύ καλά. Στα καταστήματα JYSK οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να κάνουν ποιοτικές αγορές παρά την οικονομική κρίση».

Η JYSK διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα επτά καταστήματα με πιο πρόσφατα αυτά της Κομοτηνής που εγκαινιάστηκε στις 30 Μαρτίου και της Βάρης που άνοιξε στις 27 Απριλίου ενώ θα φτάσει τα εννιά με το κατάστημα στους Αμπελόκηπους και το κατάστημα της Πάτρας.

«Το άνοιγμα τεσσάρων νέων καταστημάτων σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις μέσα σε 50 ημέρες δείχνει την απόφαση της Δανέζικης πολυεθνικής αλυσίδας να υλοποιήσει το πενταετές πλάνο της» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ο Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας, Sandor Szimeiszter εξηγεί:
«Η διοίκηση της εταιρείας είναι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοση της Ελληνικής θυγατρικής μας που αναπτύσσεται σύμφωνα με το πλάνο. Αυτό, σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στις προσπάθειες της τοπικής ομάδας διοίκησης που είναι ικανή να υλοποιήσει τη φιλοσοφία της JYSK στην ελληνική αγορά και μας δίνει την αυτοπεποίθηση ώστε να ανοίξουμε πολλά νέα καταστήματα μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Τον Μάιο ολοκληρώνουμε τα εγκαίνια τεσσάρων καταστημάτων μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, ενώ ακόμα τέσσερα καταστήματα είναι προγραμματισμένα για να ανοίξουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου και ακόμα περισσότερα είναι στο σχεδιασμό έως το τέλος του 2017».

Το κατάστημα των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης φέρνει πιο κοντά τη JYSK στους πελάτες της στη Δυτική Θεσσαλονίκη καθώς το ήδη υπάρχον κατάστημα βρίσκεται ανατολικά, στην Πυλαία.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

⦁    Το κατάστημα έχει 8 υπαλλήλους.
⦁    Διευθυντής του καταστήματος είναι ο  κύριος Νίκος Κωστακόπουλος.
⦁    Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1000 τετραγωνικά μέτρα.
⦁    Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 4 Μαΐου, στις 9 το πρωί.
⦁    Το κατάστημα βρίσκεται στη Μοναστηρίου 230.  

Το κατάστημα της Πάτρας θα είναι το πρώτο της JYSK στην Πελοπόννησο ενώ η επέκταση της Δανέζικης εταιρείας τους επόμενους μήνες θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλάνο της δημιουργίας μιας αλυσίδας καταστημάτων ειδών σπιτιού με πανεθνική κάλυψη.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Πάτρα

⦁    Το κατάστημα έχει 8 υπαλλήλους.
⦁    Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κύριος Κώστας Παναγόπουλος
⦁    Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα.
⦁    Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 18 Μαΐου, στις 9 το πρωί.
⦁    Το κατάστημα βρίσκεται στη Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 28.