Skip to main content

Το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο θα φιλοξενήσει η Έδεσσα

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν, σε διάφορους χώρους, στην πόλη της Έδεσσας το διάστημα 8-11 Οκτωβρίου 2017.

Tις εργασίες του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου & International Workshop της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας θα φιλοξενήσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το Συνέδριο έχει θέμα «Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις: Αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, περιβαλλοντικές τεχνολογίες-δίκτυα και προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος», ενώ η θεματική του International Workshop είναι: “Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection”. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν, σε διάφορους χώρους, στην πόλη της Έδεσσας το διάστημα 8-11 Οκτωβρίου 2017.

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

Ενόψει της διοργάνωσης του Συνεδρίου πραγματοποιείται παράλληλη εκδήλωση με κύριο φορέα διοργάνωσης το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Σϋλλογο «νεοSOS».

Ειδικότερα οργανώνονται:  

- Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Η Πολιτεία των Πουλιών» και
- Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Ο Κόσμος ο μικρός, ο μέγας»
            
Τα εγκαίνια της Έκθεσης που θα λειτουργήσει στην Οικεία Τσάμη (Βαρόσι Έδεσσας) πραγματοποιούνται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00. H έκθεση θα λειτουργήσει το χρονικό διάστημα 5-28 Οκτωβρίου 2017, με ωράριο καθημερινά τις πρωινές ώρες 11.00-13.00 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα 5-7 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου, τις παράλληλες εκδηλώσεις και άλλες δράσεις παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρίας: http://www.forestry.gr.