Skip to main content

Το 2011 θα καθορίσει το μέλλον μας υποστηρίζει η Μπακογιάννη

«Το 2011 είναι η χρονιά που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το μέλλον μας», σημειώνει η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε μήνυμά της για το νέο έτος.
«Το 2011 είναι η χρονιά που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το μέλλον μας», σημειώνει η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε μήνυμά της για το νέο έτος.

Η κ. Μπακογιάννη επισημαίνει ακόμη πως «όλοι έχουμε συναίσθηση ότι η χρονιά αυτή, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική κοινωνία και την πορεία της χώρας μας. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο κυρίως για την κοινωνική συνοχή».

Όπως υπογραμμίζει, «αυτό επιβάλλει σε όλους μας, πνευματικό κόσμο, πολιτικές δυνάμεις, κοινωνικούς εταίρους, παραγωγικές δυνάμεις, με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας να συμβάλλουμε δημιουργικά στην δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας. Να δημιουργήσουμε συνθήκες εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης. Κοινός στόχος είναι να υπάρξουν συγκεκριμένα αποτελέσματα που θα δώσουν στο λαό και τον τόπο μια νέα προοπτική. Νέα προοπτική που θα στηριχθεί στην ανόρθωση της οικονομίας σε υγιείς και ανταγωνιστικές βάσεις, στην αυτοτροφοδοτούμενη ενεργοποίηση της αναπτυξιακής διαδικασίας και στη σταθερότητα της κοινωνίας».

Καταλήγοντας, η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας εύχεται και ελπίζει «το 2011 η χώρα και οι θεσμοί της, να αρθούν πλέον στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να είναι η χρονιά που θα σφραγίσει ένα καλύτερο μέλλον», τονίζοντας πως «η Ελλάδα κρύβει μέσα της τις δυνάμεις της δικής της αλλαγής. Το έχουμε αποδείξει πολλές φορές στην ιστορία μας, όταν βρεθήκαμε στο χείλος του γκρεμού και καταφέραμε να ξεφύγουμε με άλματα προς τα εμπρός που κανείς δεν τα περίμενε. Αξίζει να το προσπαθήσουμε και τώρα. Μπορούμε να το πετύχουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες».