Skip to main content

Το Apallou κλείνει 12 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει

Από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ, την ημέρα των γενεθλίων όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν στο λεωφορείο του Apallou

Το πιο αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, «κλείνει» 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει διοργανώνοντας ένα μοναδικό και ανοικτό σε όλους event, παρέχοντας ταυτόχρονα δωρεάν μετακίνηση σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ, την ημέρα των γενεθλίων, όσοι κινούνται στην περιοχή του λιμανιού, της πλατείας Αριστοτέλους και στον Λευκό Πύργο, θα έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν στο λεωφορείο του Apallou, που θα κυκλοφορεί στο κέντρο, και να απολαύσουν την βόλτα τους, πίνοντας δωρεάν ένα καφέ κρύας απόσταξης από εκλεκτό χαρμάνι.

Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς το βράδυ, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούνε να δοκιμάσουν «Hall of Fame» επιλογές του καταλόγου, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια έχουνε μείνει σταθερές στις προτιμήσεις του κοινού. Παράλληλα, θα μπορούνε να λάβουνε μέρος σε διαγωνισμό με υπέροχα δώρα από μεγάλους χορηγούς.

Η ιστορία του Apallou ξεκίνησε όταν η Καρόλου Ντηλ ήταν ένας κεντρικός εμπορικός δρόμος της πόλης. Το σημείο έγινε σύντομα αγαπημένος προορισμός για καφέ, ποτό και ιδιαίτερα κοκτέιλ και απέκτησε φανατικούς επισκέπτες, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός «hot spot» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.