Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

TO ATHENS TAX FORUM 2018 ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Το Forum, που φέτος έχει τίτλο «Απόδοση Φορολογικής Πολιτικής σε Περιβάλλον Παραοικονομίας», αποτελεί κορυφαίο ετήσιο θεσμό φορολογικού ενδιαφέροντος

Τον επίκαιρο τίτλο «Απόδοση Φορολογικής Πολιτικής σε Περιβάλλον Παραοικονομίας» φέρει το 14o Athens Tax Forum που διοργανώνει το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο την Πέμπτη 19 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr και τα Forologikanea.gr.
 
Το Athens Tax Forum έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο ετήσιο θεσμό φορολογικού ενδιαφέροντος, που στοχεύει να δημιουργήσει συνεδριακό περιβάλλον ελεύθερης και δημιουργικής επικοινωνίας, πρόσφορο να ακουστούν αξιοποιήσιμες απόψεις και θέσεις από κατεξοχήν γνώστες και ειδικούς.
 
Η θεματολογία φέτος, αναμένεται να καλύψει ανοικτά φορολογικά ζητήματα, με προοπτική να ενθαρρύνει εισηγήσεις και συμπεράσματα, αναφορικά με την αναζήτηση ευφυών και στοχευμένων φορολογικών πολιτικών, για την ολική βελτίωση του φορολογικού μας συστήματος, σε ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της ελληνικής οικονομίας, όπου προέχει η ασφαλής μεταπήδηση από την ύφεση στη βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς, οικονομική μεγέθυνση.
 
Oι εργασίες του συνεδρίου θα καλύψουν τις ακόλουθες επίκαιρες ενότητες θεμάτων της πραγματικής οικονομίας, η οποία και από την οπτική της φορολογικής διακυβέρνησης, καλείται να προσαρμοστεί στις τρέχουσες οικονομικές και τεχνολογικές προκλήσεις:

 -Καλή φορολογική διακυβέρνηση: καταλύτης βιώσιμης ανάπτυξης και κίνητρο επιχειρηματικότητας
-Ευρωπαϊκοί σχεδιασμοί για ελεγχόμενη αποδοτικότητα της φορολογίας σε κεντρικό και περιφερειακό ορίζοντα
-Αστοχίες και αίτια στις προβλέψεις απόδοσης φορολογικής πολιτικής
-Φορολογία και επιχειρηματικότητα |Απόψεις και θέσεις ειδικών
 
Στις εργασίες του Athens Tax Forum 2018 έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Δημήτρης Λιάκος, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ