Skip to main content

Το δεξαμενόπλοιο του... Λαφαζάνη και ο κομμουνισμός του Κοντονή

Οι προσκυνητές των Αγίων Τόπων από το Κοσσυφοπέδιο, η λατρεία των Γερμανών για τον Χίτλερ και η αιτία που καθυστερεί η επίθεση στο Ιράν.

Ελληνικών συμφερόντων είναι το δεξαμενόπλοιο που συγκρούστηκε με το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS John MacCain κοντά στη Σιγκαπούρη. Να δεις που είναι δάκτυλος του Λαφαζάνη ή του Κοντονή, για πλέριο χτύπημα στον καπιταλισμό. Και μόνο που έχει το όνομα του Μακέην, του αδίστακτου αρχικαπιταλιστή, είναι αρκετό για ένα μάθημα στην χάρτινη τίγρη των καπιταλιστών [ο Μάο τάλεγε αυτά, όχι εγώ].

Μάλλον ρέπω προς τον Λαφαζάνη, που είναι ακόμη θυμωμένος με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Amos Hochstein οποίος τον είχε προειδοποιήσει να μη προχωρήσει σε συνεργασία με τους Ρώσους για τον αγωγό φυσικού αερίου και ο Λαφαζάνης, υπουργός ων, απάντησε: «Οι δηλώσεις του κ. Amos Hochstein για τη στάση της χώρας μας απέναντι στον αγωγό ρώσικου φυσικού αερίου είναι προκλητικές και σχεδόν απειλητικές». Να δεις που το ξεπλήρωσε χτυπώντας το αντιτορπιλικό.

Είχε κάνει και μια εθνοπατριωτική δήλωση, τότε: «Η Ελλάδα δεν είναι οικόπεδο και δεν εκβιάζεται», είπε. Έχει δίκαιο. Η Ελλάδα δίνει αυτοβούλως πριν καν της το ζητήσουν. Τι χρειάζονται οι εκβιασμοί;

Αναχώρησε για τους Αγίους Τόπους (του Ισλάμ) το πρώτο αεροπλάνο με 216 προσκυνητές και άλλες τέσσερις ομάδες θα αναχωρήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες από το Κοσσυφοπέδιο. Ανάμεσά τους και 400 γυναίκες. Πρόκειται να αναχωρήσουν συνολικά πέντε αεροσκάφη από την Πρίστινα με προορισμό τη Μέκκα, Τζέντα και Μεδίνα.

Ήρθε η ώρα να βλέπουμε και παρόμοιες ειδήσεις: Έλληνας λήστεψε Πακιστανό αλλά συνελήφθη. Με την απειλή μαχαιριού, του άρπαξε 200 ευρώ και το κινητό του. [Πράγματι ήταν ληστής ο Έλληνας; Μήπως ήταν εφοριακός;]

Είναι φανερό πως υπάρχει σύγχυση "εν κρανίω" στην Αριστερά. Είπε ο Κοντονής, που ζήλεψε την δόξα του Πολάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις χιουμοριστικές ιστορίες στο διαδίκτυο, και θέλει να τον προσπεράσει: «Αν και δικαίως έχει κατηγορηθεί εκείνο το μοντέλο του κομμουνισμού που παρήγαγε αυταρχικό μοντέλο διακυβέρνησης που παρήγαγε εγκλήματα, ο κομμουνισμός ως ιδεολογία δεν έχει παράξει μόνο αυτό το φαινόμενο».

Αυτό είναι σωστό. Δεν μπορεί να μη έκανε και κάποια καλά. Αλλά, ο Χίτλερ ήταν το ίνδαλμα των Γερμανών, μέχρι να χάσει τον πόλεμο, επειδή πήρε μια Γερμανία σε άθλια κατάσταση και την έκανε παγκόσμια δύναμη. Τον λάτρευαν οι Γερμανοί.

Ο Γκαίμπελς, στο Ημερολόγιό του, αποκαλύπτει ότι οι πρώτοι νέοι που απάρτισαν τα SA, την Αστυνομία του κόμματος δηλαδή, προέρχονταν από το κομμουνιστικό κόμμα. Και τους προτιμούσαν, επειδή είχαν αγωνιστική διάθεση, σε αντίθεση με τους καλομαθημένους αστούς. Τι μας λέει τώρα, ο Κοντονής; Επειδή ο Χίτλερ έκανε και καλά πράγματα δεν πρέπει να καταδικαστεί ο ναζισμός;

Πρέπει να ομολογηθεί βέβαια, ότι έκανε σπουδαία δουλειά ο Κοντονής. Έδωσε την ευκαιρία σε μεγάλο μέρος του υπνώττοντα λαού, να ενδιαφερθεί να μάθει για την εγκληματική φύση του κομμουνιστικού συστήματος [που έκανε και καλά βέβαια, όπως είπε ο Κοντονής, αλλά μόνο στην ιντελιγκέντσια του κόμματος].

Σημειώστε: Δεν θα επιτεθούν στο Ιράν, πριν το περικυκλώσουν, κτυπώντας πρώτα το Πακιστάν. Έρχεται και η ώρα του… ώσπου να φτάσουν στο Θιβέτ. Μη πείτε ότι δεν σας το είπα!