Skip to main content

Το «δούλεμα» της Ζωής στους «έξυπνους» και ο ανήθικος Λαφαζάνης

Το «δούλεμα» της Ζωής στους «έξυπνους» των κομμάτων, το πολιτικά ανήθικο συμπέρασμα του Λαφαζάνη και ποιοι ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες.

Τελικά οι «έξυπνοι» των κομμάτων δουλεύονται άγρια από την Κωνσταντοπούλου. Πετούσε σκόπιμα υβριστικές εκφράσεις, «τσίμπαγαν» τα σαΐνια και απαντούσαν, και η Ζωή αυτό που ήθελε το πέτυχε. Τράβηξε την διαδικασία σε μάκρος χρόνου, όσο μπορούσε. Αν την έπαιρναν στην πλάκα, ή την απαξίωναν, η κυρία αυτή που γελοιοποιεί ακόμη περισσότερο το Κοινοβούλιο, θα είχε τελειώσει. Αλλά, τους έχει φάει η πολλή εξυπνάδα.

Ρώτησα προχθές, ποιοι ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι μόλις πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί, αρχίζουν διαδηλώσεις αλλά να έχουν και… απαιτήσεις. Ενημερώνουν λοιπόν από την Κω για τον ύποπτο ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας αλλά και διαφόρων ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται ουσιαστικά υπέρ της κοινωνικής καταστροφής της χώρας.

Επεισόδια δημιούργησε ομάδα 80-100 λαθρομεταναστών, μπροστά από το Λιμεναρχείο Καλύμνου με πρόσχημα την καθυστέρηση διεκπεραίωσης των διαδικασιών ταυτοποίησης τους και προέβησαν σε προκλητικές ενέργειες. Άτομα αυτής της ομάδας αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, ισχυριζόμενοι ότι είναι παράνομο, όπως τους ενημέρωσε εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας! Και φυσικά δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση και να φύγουν από το νησί.

Δείτε πώς έχει επηρεάσει η θολοκουλτούρα την σκέψη μας. Και πώς το εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ για τηλεθέαση. Οι ανταποκρίσεις από την Κω και τα άλλα νησιά του Αιγαίου, αρχίζουν με την περιγραφή της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται οι λαθρομετανάστες. Για την τραγική κατάσταση των κατοίκων του νησιού, αφιερώνονται στο τέλος λίγα δευτερόλεπτα. Οι Έλληνες ας πάνε να πνιγούν. Όλη η υπόθεση είναι να πουλήσουμε «κοινωνική ευαισθησία» μέσα από το κλιματιζόμενο στούντιο.

Παλαιοκομματικό, παραπλανητικό και πολιτικά ανήθικο το συμπέρασμα του Λαφαζάνη, του Λαπαβίτσα και λοιπών, ότι «Ο αγώνας που οδήγησε στον θρίαμβο του "Όχι" της 5ης Ιουλίου συνεχίζεται και θα νικήσει». Το «όχι» δεν ήταν για την Βόρεια Κορέα, ήταν για την υπόσχεση του Τσίπρα, ότι θα έχει ισχυρό επιχείρημα για να πετύχει καλή συμφωνία (άλλο αν ήταν κι αυτό μια ακόμη σαχλαμαρίτσα… αλλά συνηθίσαμε).

Μπορεί ο Μητρόπουλος να διακρίνεται για τις ακροβατικές αερολογίες, όμως είναι ορθή η άποψή του, ως προς την μη πραγματοποίηση εκλογών. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πετύχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα χρεωθεί αυτός όλο το βάρος της εκτέλεσης της Συμφωνίας. Ενώ με κυβέρνηση της εθνικής ενότητας, το βάρος επιμερίζεται σε όλα τα κόμματα. Το καταλαβαίνει άραγε αυτό η καπιταλο-μαρξιστική σκέψη του πρωθυπουργού;

Όταν, πρόσωπα που έπρεπε να τύχουν της προσοχής ειδικών επιστημόνων, εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό, σημαίνει ότι το παιχνίδι τελειώνει, εκτός κι αν την ύστατη στιγμή ξυπνήσουμε, και στείλουμε τον καθένα στο Ίδρυμα που του ταιριάζει. Ας λυπηθούμε επί τέλους αυτόν τον τόπο. Ποιον τιμωρούμε στέλνοντας στην Βουλή πρόσωπα που θα έπρεπε να βρίσκονται αλλού;

Ποιος είπε ότι ο Τσίπρας είναι ανακόλουθος; Στις 15 Φεβρουαρίου, εξήγησε στο Stern πώς όλα θα έχουν αλλάξει σε ένα εξάμηνο: «Η Ελλάδα σε έξι μήνες θα είναι μια άλλη χώρα! Δεν θέλουμε νέα δάνεια διάσωσης». Πράγματι, σε έξι μήνες κατάντησε την Ελλάδα «μια άλλη χώρα». Δεν είχε πει προς ποια κατεύθυνση!

Καλλισθένης