Skip to main content

Το εμπόριο στη Eurovision και η αισχροκέρδεια από την ελληνική κρίση

H εμπορευματοποίηση της ευαισθησίας στη Eurovision, η αισχροκέρδεια από την ελληνική κρίση και οι νέοι εν Ελλάδι σύμμαχοι των Σκοπιανών.

Έχουμε ξεφύγει εντελώς. Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη μέθοδο που διάλεξαν τα μέλη μιας σπείρας Ρομά που δρούσαν στην Θήβα για να ληστεύουν διερχόμενους οδηγούς, καθώς πετούσαν στα αυτοκίνητά τους ανήλικα παιδάκια για να τους αναγκάσουν να σταματήσουν, χωρίς να υπολογίσουν ότι ήταν δυνατό ακόμη και να σκοτωθούν!

Και ώσπου να συνέλθουμε από αυτό, ανακοινώνει η Αστυνομία την σύλληψη δύο ζευγαριών Ρομά, στην Λακωνία, των οποίων τα εμφανιζόμενα ως δικά τους δύο παιδιά, είναι άλλων, όπως αποδείχθηκε από την εξέταση του DNA. Τα αγόρασαν; Τα έκλεψαν; Θα το μάθουμε. Πάντως, πρέπει να υπάρχει τρόπος να εξετασθούν και άλλες περιπτώσεις, που μπορούν να θεωρηθούν ύποπτες.

Τι κόλπο είναι πάλι αυτό στην Eurovision; Μετά το αηδιαστικό θέαμα της Κοντσίτα (συγγνώμη, αλλά έτσι το βλέπω, τι να κάνω, δεν είμαι αρκετά προοδευτικός, ούτε υποκριτής για να υποστηρίζω κάτι άλλο από αυτό που νιώθω), έστειλαν τραγουδιστές με σύνδρομο down, για να συγκινήσουν προφανώς και να πάρουν ψήφους -που σημαίνει άγρια εκμετάλλευση των συμπαθών κατά τα άλλα συνανθρώπων μας- κι επειδή απορρίφθηκαν, γέμισε το διαδίκτυο με υβριστικά συνθήματα των υποστηρικτών τους, για τον αποκλεισμό. Αυτό λέγεται ανθρωπισμός, ή εμπορευματοποίηση ευαισθησίας;

Υπάρχει κάποιος -πλην των «προοδευτικών»- που να αμφιβάλλει ότι η λαθρομετανάστευση είναι κατευθυνόμενη; Ο απάνθρωπος τρόπος συμπεριφοράς των τζιχαντιστών δεν είναι αποτέλεσμα μόνον της διαταραγμένης ψυχής τους, αλλά ακολουθούν και πολιτική διωγμού ολόκληρων πληθυσμών προς την Ευρώπη, για την αλλοίωση και χαλάρωση των δεσμών των ευρωπαϊκών λαών.

Σφάζοντας και καίγοντας ζωντανούς, προξενούν τρόμο στους κατοίκους, οι οποίοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους κακήν κακώς. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Παλμύρα για να ξεφύγουν από την ισλαμική βαρβαρότητα. Εδώ θα έρθουν, κι αυτοί και άλλοι. Υπάρχει καλύτερος τρόπος εξασθένισης της Ευρώπης, ώστε να υπακούσει χωρίς αντιρρήσεις σε Τρόικες και Μνημόνια; (που θα έρθουν σ’ όλη την Ευρώπη, κι ας νομίζουν κάποιοι ότι θα γλυτώσουν).

Η «Κομμουνιστική Τάση» του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί τα Σκόπια... Μακεδονία. Έναν ακόμη σύμμαχο βρήκαν οι Σκοπιανοί στο θέμα της ονομασίας της χώρας τους και αυτός δεν είναι άλλος από την «Κομμουνιστική Τάση» του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όχι; Το ΚΚΕ δεν έλεγε επί δεκαετίες ότι πρέπει να απελευθερωθούν οι λαοί της Μακεδονίας και Θράκης από τους Έλληνες κατακτητές; (Αντίγραφα του Ριζοσπάστη υπάρχουν, για όσους το αμφισβητήσουν)

Πώς αισχροκερδούν εκμεταλλευόμενοι την ελληνική οικονομική κρίση! Μικρή καναδική εταιρεία παραγωγής χαρτιού, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Τορόντο. Μέσα σε λίγες ημέρες το κέρδος της μετοχής ανήλθε στο 90% και αυτό οφειλόταν στη διάδοση φημών, μέσα από οικονομικά «μπλογκ» που επηρεάζει, ότι ετοιμάζεται να τυπώσει για την Ελλάδα χαρτονομίσματα δραχμής. Και έτρεξαν οι εισοδηματίες να αγοράσουν μετοχές της στο διπλάσιο της αξίας τους.

Την αποποινικοποίηση της ανυποταξίας και την ακύρωση όλων των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε βάρος παλιών και νέων αντιρρησιών συνείδησης ζητά από την κυβέρνηση το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να τιμωρούνται οι ανυπότακτοι, αφού είναι «μάγκες» και δηλώνουν προοδευτικοί; (Αυτήν την Ελλάδα θα μας φτιάξουν;)

Καλλισθένης