Skip to main content

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας έτοιμο να... γλυκάνει και τη Ρώμη

Διευθυντικά στελέχη της Fiera di Roma ήρθαν στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο ελληνικό θεματικό πάρκο που βγαίνει στο εξωτερικό. Έπεται η Κύπρος.

Στη Ρώμη θα κάνει το πρώτο του ταξίδι εκτός Ελλάδας το πολύ επιτυχημένο θεματικό πάρκο της ΔΕΘ - Helexpo, το Eργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας.

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου, ένα μήνα μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΘ- Helexpo και της Fiera di Roma, δύο διευθυντικά στελέχη του εκθεσιακού οργανισμού της ιταλικής πρωτεύουσας ήρθαν στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της επίσκεψης των διευθυντών Ανάπτυξης και Εκθέσεων της Fiera di Roma, είναι η μεταφορά του θεματικού πάρκου, στο εκθεσιακό κέντρο της Ρώμης, από τον Οκτώβριο 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο 2017.

Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας είναι το πρώτο ελληνικό event που εξάγεται, μετά την πολύ μεγάλη, την πολύ γλυκιά επιτυχία που γνώρισε στη χώρα μας, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα.

Το θεματικό πάρκο θα φιλοξενηθεί, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εκθεσιακών φορέων, στο «σπίτι» της Fiera di Roma, σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης κοντά στο αεροδρόμιο Fiumicino. Όπως μαθαίνει η Voria.gr, πιθανός επόμενος σταθμός για το Εργοστάσιο Σοκολάτας, θα είναι η Κύπρος.

Σε ό,τι αφορά στη συνεργασία μεταξύ ΔΕΘ-Helexpo και Fiera di Roma, εννοείται πως δεν τελειώνει εδώ. Ήδη εξετάζεται η διοργάνωση στην Ελλάδα του Romics – του μεγαλύτερου φεστιβάλ κόμικς και gaming της Ιταλίας- αλλά και η συνεργασία σε κλαδικές εκθέσεις.