Skip to main content

Το φθινόπωρο οι οριστικές αποφάσεις Καλαφάτη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Τι είπε ο επικεφαλής των «Εντάξει» για το ενδεχόμενο να ανακοινώσει υποψηφιότητα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του, Ευφραίμ Κυριζίδης.

Το ερχόμενο φθινόπωρο, από τον Οκτώβριο και το αργότερο έως τα Χριστούγεννα, ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2019, θα ανακοινώσει ο Σταύρος Καλαφάτης την απόφασή του εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ή όχι.

Αυτό τόνισε απόψε σε συνάντησή του με δημοσιογράφους ο κ. Καλαφάτης, που γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό καφέ – μπαρ της παλιάς παραλίας. Ο κ. Καλαφάτης ρωτήθηκε μάλιστα και για τη φημολογούμενη κίνηση του Ευφραίμ Κυριζίδη να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες τη δική του υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

«Οι φιλοδοξίες όλων είναι θεμιτές. Άλλωστε γι' αυτές τις φιλοδοξίες τους επέλεξα για να στελεχώσουν τη δημοτική μας παράταξη. Είναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα, με φιλοδοξίες κι εγώ το σέβομαι. Όμως θέλω αυτός ο σεβασμός να είναι αμοιβαίος και να σεβαστούν ότι θα ανακοινώσω τις δικές μου αποφάσεις ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές. Νομίζω απομένει μεγάλο διάστημα για να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η εμφάνιση του γιου του, Θανάση, ο οποίος σπανίως συνοδεύει τον πατέρα του κι ακόμη πιο σπάνια φωτογραφίζεται μαζί του. Όπως μας ενημέρωσε ο συγκινημένος Σταύρος Καλαφάτης, ο υιός έχει έφεση στη μουσική και μάλιστα στη ραπ...