Skip to main content

Το ίδιο πιστόλι χρησιμοποιήθηκε στις δύο επιθέσεις κατά οδηγών ταξί

Πρόκειται για ένα «πειραγμένο» (τροποποιημένο) 22άρι πιστόλι 6,35 mm - 0.25 το οποίο φέρει σιγαστήρα - Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού του δράστη.

Ίδιο ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τον τραυματισμό αλλά και τη δολοφονία των δύο οδηγών ταξί στις 11 και 28 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των αστυνομικών πως πρόκειται για τον ίδιο άντρα που πραγματοποίησε τις επιθέσεις.

Σύμφωνα με τη βαλλιστική, το όπλο φέρεται να είναι ένα «πειραγμένο»(τροποποιημένο) 22άρι πιστόλι 6,35 mm -  0.25 το οποίο φέρει σιγαστήρα.

Την ίδια ώρα ο 32χρονος οδηγός ταξί που τραυματίστηκε από τον δράστη αναμένεται να περάσει για δεύτερη φορά από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ατόμου για να τον εντοπίσουν μέσα από κάμερες της περιοχής και να δουν πού κινείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατο που συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα.

Το γεγονός ότι εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κάτοικος της περιοχής.

Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν ότι τα δύο ταξί ερευνήθηκαν για ύπαρξη αποτυπωμάτων και DNA με μέχρι στιγμής αρνητικά αποτελέσματα.