Skip to main content

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ «πλημμύρισε» το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών

H βραδιά τα είχε κυριολεκτικά όλα: Πάθος, παλμό, δημιουργία, αμέτρητες selfies, σε ένα εκρηκτικό τετράωρο πρόγραμμα που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο

Tο ΑΚΜΗ Graduation Festival, το μεγαλύτερο event που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από ιδιωτικό ΙΕΚ στη χώρα, υποδεχόμενο 10.000 κόσμου διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, πρωτοπόρησε και κατέδειξε για άλλη μία φορά το μέγεθος και τη δυναμική του, διοργανώνοντας το ΑΚΜΗ Graduation Festival, το μεγαλύτερο event που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από ιδιωτικό ΙΕΚ στη χώρα, υποδεχόμενο 10.000 κόσμου.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της «ΑΓΟΡΑΣ» του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών πλημμύρισε κυριολεκτικά από απόφοιτους, φίλους και οικογένειές τους, από τα Παρατήματα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και Πειραιά. Σύσσωμη η «οικογένεια» του IEK ΑΚΜΗ, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και συνεργαζόμενες εταιρίες, «χειροκρότησαν» τους σπουδαστές και τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η βραδιά τα είχε κυριολεκτικά όλα: Πάθος, παλμό, δημιουργία, αμέτρητες selfies, σε ένα εκρηκτικό τετράωρο πρόγραμμα που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, με οικοδεσπότη τον μοναδικό Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Κορυφαία στιγμή του ΑΚΜΗ GRADUATION FESTIVAL ήταν η εμφάνιση επί σκηνής του αγαπημένου super star Κωνσταντίνου Αργυρού, σε μία live εμφάνιση που θα μας μείνει αξέχαστη. Για πάνω από μιάμιση ώρα, χιλιάδες fans του Κωνσταντίνου τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους, συνοδεύοντας τον τραγουδιστή σε κάθε νότα και στίχο. Ο παλμός και το κέφι έφτασαν στα ύψη και όλοι θα θυμόμαστε για καιρό την ξεσηκωτική αυτή εμφάνιση, που ολοκληρώθηκε με έναν καταιγισμό πυροτεχνημάτων στον ουρανό του Αμαρουσίου.

Λίγα λεπτά πριν, η BEAUTY & FASHION ACADEMY του ΙΕΚ ΑΚΜH παρουσίασε το πολυαναμενόμενο Fashion Show της χρονιάς, ένα super matrix project από τους σπουδαστές Μόδας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς οκτώ μηνών. Το SHAPE & VOLUME FASHION SHOW καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με το μέγεθος και την fashion forward προσέγγισή του, παρουσιάζοντας επί σκηνής 50 εντυπωσιακά οutfits.  Για την πραγματοποίηση του τεράστιου αυτού project εργάστηκαν 17 fashion designers, 25 make-up artists, 20 hairdressers, 20 stylists και 10 top teachers. Ειδική μνεία οφείλει να γίνει στους 2 mega ambassadors του τομέα Μόδας και Ομορφιάς, τον σχεδιαστή μόδας Βρεττό Βρεττάκο και τον make-up artist Παντελή Τουτουντζή, για το mentoring και την πολύτιμη βοήθεια στην υλοποίηση του φετινού show.

Special guest του SHAPE & VOLUME FASHION SHOW, η επιτυχημένη designer IVONNI DOSTA, απόφοιτη του τμήματος Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μετά και την εξαιρετικά επιτυχημένη συμμετοχή της στο φετινό “MY STYLE ROCKS”, παρουσίασε αποκλειστικά για το κοινό του AKMH GRADUATION FESTIVAL τη νέα της συλλογή SWIMWEAR 2018.

Από τη super αυτή βραδιά των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η μπάντα τους, η AKMH ΤΗΕ BAND, η οποία ανέλαβε να ζεστάνει το κλίμα και να ξεσηκώσει με κλασικά rock αγαπημένα κομμάτια τους παρευρισκόμενους από νωρίς το απόγευμα.