Skip to main content

Το υπναλέο ντιμπέιτ και η δήλωση Βορίδη για τον νέο πρωθυπουργό

Το υπναλέο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, η δήλωση Βορίδη για τον νέο πρωθυπουργό και η συγγνώμη που οφείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Είμαστε πρωταθλητές στο να αναδεικνύουμε τα ασήμαντα σε σημαντικά. Ολόκληρη την χθεσινή ημέρα ΜΜΕ και διαδίκτυο ασχολούνταν με την υπναλέα εκπομπή, που ονομάστηκε μεν τηλεμαχία (στα ελληνικά ντιμπέιτ), αλλά θα έπρεπε να την αποκαλέσουν τηλεβαρεμάρα.

Αν αποφασιστεί να ξαναγίνει στις επόμενες εκλογές (μετά τρίμηνο;) βάλτε στην αίθουσα εκπομπής την Κωνσταντοπούλου, την Ραχήλ, τον Αδώνιδα, την Παπακώστα, την Κανέλλη (να μη πω και τον Κασιδιάρη)… Εκεί να δεις τηλεθέαση. Θα παρακολουθούμε μέχρι το πρωί (να έχει πάντως έξω από το κτίριο κάνα-δυο ασθενοφόρα, και μερικούς ψυχίατρους).

Ο Τσίπρας δεν απάντησε στην ατάκα του Βαγγέλα, «μη χάσουμε το νησί, τώρα που δεν έχει η θάλασσα σύνορα». Απάντησε όμως στον Τσίπρα, ο γιος του αδικοχαμένου πιλότου, αείμνηστου Χριστόδουλου Καραθανάση, που έπεσε στις 31.1.1996 στα Ίμια την ώρα του καθήκοντος. Του ζητάει, να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη, επειδή τον πατέρα του τον σκότωσαν όταν υπεράσπιζε τα θαλάσσια σύνορά μας (αυτά που δεν υπάρχουν, κατά τον Τσίπρα).

Και μια και ο λόγος για τον π. πρωθυπουργό, υπήρξαν κάποιοι που αναζήτησαν σε ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο, το πανάκριβο σακάκι που φορούσε στην ΔΕΘ, και δεν μας έκρυψε την φίρμα του. Όσοι ενδιαφέρεστε, ως φαν του Τσίπρα, η τιμή του συγκεκριμένου ρούχου φτάνει τις 884 βρετανικές στερλίνες, δηλαδή πάνω από 1.000 ευρώ, ενώ σε καταστήματα ρούχων στην Ελλάδα η τιμή είναι αρκετά υψηλότερη. Για έναν σοσιαλιστή του χαβιαριού, ψιλοπράγματα.

Δήλωση του Μάκη Βορίδη: «Ο νέος Πρωθυπουργός πρέπει να έχει τη στρατηγική σκέψη του Καραμανλή και την εργατικότητα του Σαμαρά». Δηλαδή, να λέγεται Μάκης Βορίδης, ήθελε να προσθέσει, αλλά το άφησε για άλλη φορά. Αν βγει πρώτο κόμμα η Ν.Δ., ο Μάκης, ο Δένδιας, η Ντόρα, ο Βαρβιτσιώτης και άλλοι πολλοί, θα πρέπει να περιμένουν αρκετά, γιατί ο Βαγγέλας θα γίνει μόνιμος, επειδή «θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες», όπως λένε για τους ημετέρους συμβασιούχους (τους άλλους τους απολύει η Κωνσταντοπούλου).