Skip to main content

Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο ενόψει Έστερσουντς

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλεί τον κόσμο του «Δικεφάλου» ώστε να δώσει το «παρών» απόψε στην Τούμπα σπρώχνοντας την ομάδα για την πρόκριση στους ομίλους

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να στηρίξει απόψε την ομάδα εναντίον της Έστερσουντς με κόσμιο τρόπο ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League απηύθυνε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας προσκαλεί στην Τούμπα για να κάνουμε μαζί το αποφασιστικό βήμα εισόδου στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Έστερσουντς.

Η παρουσία και η συνεχής σας στήριξη είναι απαραίτητη για να συνεχίσει ο Δικέφαλος να βελτιώνει την θέση του στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από παραβατικές συμπεριφορές, να μην αναρτούν πανό με υβριστικό ή πολιτικό περιεχόμενο, να μην πετούν αντικείμενα, να μην κάνουν χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ, να μην δώσουν την αφορμή για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σας καλούμε να είστε συνεργάτες μας σε μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην Τούμπα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30 και τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ως την έναρξη του αγώνα. Προτιμήστε την έγκαιρη αγορά εισιτηρίου και την έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Η θύρα 8 θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους και οι κάτοχοι κάρτας στάθμευσης θα χρησιμοποιούν τα σχολεία περιμετρικά του γηπέδου.

Σας περιμένουμε!».