Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018
x

TΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΝΕΟ OPEL COMBO LIFE - ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΧ

Είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, πρακτικό και ευέλικτο, εξοπλισμένο με μία ή δύο πίσω συρόμενες πόρτες και διατίθεται σε πενταθέσια ή επταθέσια έκδοση.

του Νίκου Χριστόπουλου

Η Opel συνεχίζει την προϊοντική της επέλαση, λανσάροντας αυτή τη φορά ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων με τη μορφή του νέου Opel Combo Life. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις προσδοκίες. Η 5η γενιά Combo βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική.

Το όχημα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, πρακτικό και ευέλικτο, εξοπλισμένο με μία ή δύο πίσω συρόμενες πόρτες και διατίθεται με κοντό (4,40 m) ή μακρύ (4,75 m) μεταξόνιο, σε πενταθέσια ή επταθέσια έκδοση. Το νέο Opel Combo Life αναμένεται να γίνει το αγαπημένο όχημα μεταφοράς της τοπικής, επταμελούς ποδοσφαιρικής ομάδας με τον εξοπλισμό της, στις αγωνιστικές συναντήσεις. Τα τρία πίσω καθίσματα διαθέτουν βάσεις παιδικών καθισμάτων Isofix, ενώ η πανοραμική οροφή είναι ένα παράθυρο με θαυμάσια θέα. Οι φίλοι σας θα ενθουσιαστούν από την απίστευτη ευρυχωρία και θα ζητήσουν να δανειστούν το νέο σας Opel Combo Life για τις αγορές τους από το γνωστό Σουηδικό κατάστημα επίπλων.

Το νέο Opel Combo Life ανεβάζει τον πήχη και σε επίπεδο τεχνολογίας και προάγει τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης σε μία νέα διάσταση. Υιοθετεί νέες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης οδηγού, γνωστά από την κατηγορία συμπαγών ή SUV μοντέλων, όπως Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness Alert), Κάμερα Οπισθοπορείας (Rear View Camera) με πανοραμική απεικόνιση 180° (bird’s-eye view), Head up display, IntelliGrip, και λειτουργίες άνεσης, όπως θερμαινόμενα καθίσματα και θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι. Νέο είναι το Flank Guard, που υποστηρίζει τον οδηγό όταν ελίσσεται με χαμηλή ταχύτητα. Πέραν αυτών, το νέο Opel Combo Life διαθέτει ελκυστική εμφάνιση χάρη στις ιδιαίτερες αναλογίες του που προβάλουν τη στιβαρότητά του.

Δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου αριθμού αποσκευών, σπορ εξοπλισμού ή ακόμα και μεγαλόσωμων κατοικίδιων στις διακοπές, θα είναι παιχνιδάκι για τους ιδιοκτήτες του Opel Combo. Η πενταθέσια, στάνταρ μήκους έκδοση, διαθέτει χώρο αποσκευών 597 L[3] κατ’ ελάχιστο. Όσοι χρειάζονται ακόμα περισσότερο χώρο μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο με ελάχιστο χώρο αποσκευών 850 L3.

Ωστόσο, το Combo Life δεν είναι μόνο ένα ευρύχωρο και πολύ άνετο οικογενειακό van. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα μικρό όχημα μεταφορών. Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος αποσκευών της στάνταρ έκδοσης μπορεί να υπερτριπλασιαστεί φτάνοντας τα 2.126 L[4]που σημαίνει ότι μεταφέρει εύκολα τον εξοπλισμό του camping, τα ποδήλατα ή μεγάλα δέματα. Η μακρύτερη έκδοση του Combo Life προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα όταν τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλωμένα. Σε αυτή τη διάταξη φτάνει στην εντυπωσιακή τιμή των 2.693 L4.

Σε συνεργασία με το GOnews
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ