Skip to main content

Το Μαζί για το Παιδί μοιράζει Toms σε παιδιά του δήμου Θεσσαλονίκης

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται εκπρόσωποι του Μαζί για το Παιδί, προκειμένου να μοιράσουν παπούτσια Toms σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται εκπρόσωποι του Μαζί για το Παιδί προκειμένου να μοιράσουν παπούτσια Toms σε παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.

Μάλιστα ο Κοινωνικός Λειτουργός του Μαζί για το Παιδί Γιώργος Αδαμόπουλος και ο Γιώργος Ανδρίτσος βρέθηκαν στην Δ/νση κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας του  Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με τις υποδείξεις της Κοινωνικής Λειτουργού Βίκυς Θεοδωρακοπούλου δόθηκαν παπούτσια Toms στα μικρά παιδιά.

Συνολικά θα διατεθούν περισσότερα από 1.400 ζευγάρια καινούργια παπούτσια.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Μαζί για το Παιδί σε συνεργασία με την Toms μοιράζει παπούτσια στον Νομό Θεσσαλονίκης.

Επίσημος συνεργάτης

Το «Μαζί για το Παιδί», ως επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner) από το 2015, διανέμει δωρεάν παπούτσια για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού σε πανελλαδικό επίπεδο. Για την καλοκαιρινή/φθινοπωρινή περίοδο 2016, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε περισσότερους από 200 φορείς σε  30 πόλεις σε Αττική,  Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κόρινθο, Πάτρα, Ναύπακτο, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.