Skip to main content

Το περίπτερο της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Πάνος Καμμένος

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Υπουργός περιηγήθηκε στο Πληροφοριακό Κέντρο και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της ΕΛΑΣ.

Το Πληροφοριακό Κέντρο – Περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά την τελετή των εγκαινίων του Περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων, στην οποία παρέστη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τον κ. Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Ζουράρις, ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης.

Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Υπουργός είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο Πληροφοριακό Κέντρο και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την επίσκεψή του στο Πληροφοριακό Κέντρο, του απένειμε τιμητική πλακέτα, ενώ ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.