Skip to main content

Σημείωμα άφησε η 20χρονη φοιτήτρια που αυτοκτόνησε στον Έβρο

Η 20χρονη φοιτήτρια καταγόταν από την Αθήνα και βρίσκονταν στο πρώτο έτος της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σημείωμα με άγνωστο περιεχόμενο άφησε η 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής που αυτοκτόνησε χθες το βράδυ στον Έβρο. Το σημείωμα πήραν οι αστυνομικοί που, σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, επικαλούνται ψυχολογικούς λόγους που την ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης παρακολουθεί σοκαρισμένη την χθεσινοβραδινή αυτοκτονία της 20χρονης φοιτήτριας της Ιατρικής, η οποία κρεμάστηκε στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο κέντρο της πόλης.

Η 20χρονη φοιτήτρια καταγόταν από την Αθήνα και βρίσκονταν στο πρώτο έτος της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Οι γονείς της εδώ και δυο ημέρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Έτσι χθες το απόγευμα τηλεφώνησαν σε μια φίλη της και ζήτησαν να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Αυτή βλέποντας ότι δεν απαντούσε στα χτυπήματα του κουδουνιού και της πόρτας, φώναξε κλειδαρά και όταν μπήκαν μέσα αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία αλλά και το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Η ιατροδικαστική έρευνα απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σημερινή νεκροτομή θα ρίξει ίσως περισσότερο φως στην υπόθεση.