Skip to main content

Το Σλαβόφωνο Ουράνιο Τόξο επιτίθεται στον Παυλόπουλο

Το σλαβόφωνο κόμμα με έδρα τη Φλώρινα επιτίθεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις δηλώσεις του περί «ελληνικότητας της Μακεδονίας».

Με τίτλο «Δηλώσεις Παυλόπουλου περί "ελληνικότητας της Μακεδονίας"», δημοσιεύει η ιστοσελίδα του σλαβόφωνου κόμματος Ουράνιο Τόξο, το παρακάτω κείμενο:

«Η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο αλλά δυστυχώς και ολόκληρη η Ευρώπη παρακολούθησε μια ακόμα παράσταση του ανεκδιήγητου νεοελληνικού θιάσου "Η Μακεδονία είναι Ελληνική", αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Προκόπη "Πάκη" Παυλόπουλο.

Θα αντιμετωπίζαμε την όλη ιστορία όπως αξίζει σε ένα αποτυχημένο διακομματικό μπουλούκι αν ο πρόεδρος της χώρας δεν είχε το θράσος να μας αποκαλέσει "ανόητους".
» Εμάς και μερικά δισεκατομμύρια κατοίκων αυτού του πλανήτη που ξέρουν ότι και εθνικά Μακεδόνες που ζουν στο ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας υπάρχουν, όπως και μια ανεξάρτητη χώρα με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Είναι πραγματικά θλιβερό το κατάντημα».

Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσω, τι πράττει η Πολιτεία, επειδή παρόμοια ερώτηση απευθύνεται σε αρμοδίους πολιτικούς με στοιχειώδη ευθιξία, οι οποίοι δυστυχώς ελλείπουν.

Ο Μακεδών