Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Η «επανάσταση» των βουλευτών των ΑΝΕΛ, οι αντιδράσεις για τον Καμμένο στον Κύπρο και ο κρατικοδίατος συνδικαλισμός στην ΕΡΤ.

Βουλευτές των ΑΝΕΛ κάνουν την "επανάστασή" τους και δεν ψηφίζουν την αυθαίρετη αλλαγή φύλου στα 15 -αν είναι στα 17 δεν τους ενοχλεί- και καταπίνουν την τροπολογία Κοντονή που θα αναγνωρίσει "τουρκική και μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα [άμα είσαι επαναστάτης…]

Θέσει καχύποπτος -όπως και καθένας των ΜΜΕ- μου μυρίζει τέχνασμα αποπροσανατολισμού του συριζαίικου γραφείου προπαγάνδας.

Οργάνωση της Αριστεράς στοχοποιεί καθηγητή Πανεπιστημίου, επειδή είναι πατριώτης. Μια αφίσα που έχει κολληθεί στους τοίχους του Πανεπιστημίου αλλά και σε τοίχους στο Κουκάκι και τα Εξάρχεια, στοχοποιεί τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο.  Η αφίσα γράφει με κεφαλαία γράμματα, «Αυτός είναι ο φασίστας».

Ίσως πρέπει να γίνονται μαθήματα στους Νεολαίους των κομμάτων, περί του ποιος είναι φασίστας, και πώς προσδιορίζεται.

Είπε ο "προοδευτικός" Καπουτζίδης, έχοντας μπροστά του Νιγηριανούς, ότι "αυτοί είναι οι νέοι Έλληνες". Για τον Καπουτζίδη αυτό ήταν θετικό γεγονός. Σε άλλους, μη "προοδευτικούς", προβληματίζει το γεγονός, ότι η διαπίστωση κρύβει μισή αλήθεια, που επιβεβαιώνει η ΕΛΣΤΑΤ. Το 2016 καταγράφηκαν 25.894 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις. Συνεχίστηκε έτσι η θλιβερή εικόνα που υπήρχε και το 2015, όπου σημειώθηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις.

Άρα, σε λίγο -και με δεδομένη την φυγή εκατοντάδων χιλιάδων νέων- "νέοι Έλληνες" θα είναι πράγματι Νιγηριανοί, Πακιστανοί και όποια άλλη φυλή. Το θέμα είναι βέβαια, ποιες οι δυνατότητες ενσωμάτωσης.

Έρχεται η είδηση από την Γερμανία. Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, στις 9 Νοεμβρίου του 1989, η Γερμανία παραμένει ενωμένη περισσότερο στα χαρτιά παρά στην πράξη.

Όπως δείχνει (και) μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Forsa για λογαριασμό της εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, μόνο ένας στους δύο δηλώνει ότι οι άνθρωποι στη Γερμανία μεγαλώνουν πλέον ως ένας λαός. Και πρόκειται για ίδιο έθνος.

Τι ήταν πάλι αυτή η δήλωση του Καμμένου, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο [γιατί όχι και στην Ελλάδα;]. Είπε ο Υπουργός ότι έχει δώσει διαταγή να δοθούν στη Κύπρο αρχεία για αγνοούμενους. Η παραδοχή ύπαρξης στοιχείων για αγνοούμενους στην Αθήνα, τα οποία για 43 χρόνια δεν δίνονταν, αποτελεί "αυτογκόλ" την στιγμή που η Λευκωσία σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς καταγγέλλει την Τουρκία για άρνηση να ανοίξει τα στρατιωτικά της αρχεία και να δώσει πληροφορίες για αγνοούμενους.

Υποχρεώθηκε να παραιτηθεί ο Τσακνής από την ΕΡΤ και τονίζει στην επιστολή του, ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και το κυβερνόν κόμμα «εγκατέστησαν και επισημοποίησαν, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη». Ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ χαρακτηρίζει, μάλιστα, τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ ως τον εκπρόσωπο «του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού». Απορία: Υπάρχει και υγιής κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός;

Να δούμε ποιο ελληνικό κανάλι θα τρέξει να αγοράσει το νέο τουρκικό σίριαλ, για την Άλωση της ΚΠολης. Υπάρχουν πολλοί τουρκολάγνοι Έλληνες τηλεθεατές, για να παρακολουθήσουν μια τελείως διαστρεβλωμένη -κατά τα τουρκικά πρότυπα- εκδοχή της ιστορίας.

Αφιέρωση στους "προοδευτικούς" από τον Χένρι Μίλλερ: «Η παλαιά Ελλάς και η σημερινή Ελλάς έχει μεγάλη σημασία για όποιον ψάχνει να βρει τον εαυτό του». [Για πολλούς Έλληνες φαίνεται δεν έχει καμιά σημασία].A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ