Skip to main content

Το τετ α τετ Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Άνθιμο στη Θεσσαλονίκη

Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντρών ήταν κλειστή και αφού ολοκληρώθηκε, οι κ.κ. Άνθιμος και Μητσοτάκης δε θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

Σαράντα λεπτά κράτησε η συνάντηση του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια δήλωση.

Ο κ. Μητσοτάκης αποδείχτηκε Λονδρέζος στο ραντεβού του, καθώς έφτασε στη Μητρόπολη στις 9.29' το πρωί. Η συνάντηση ήταν κλειστή και αφού ολοκληρώθηκε, οι κ.κ. Άνθιμος και Μητσοτάκης δε θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

Ο κ. Άνθιμος μάλιστα έφυγε εσπευσμένα για τη δοξολογία του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, στο μητροπολιτικό ναό και ο κ. Μητσοτάκης τον ακολούθησε και συμμετείχε στη λειτουργία για λίγη ώρα, βγαίνοντας από το πρόγραμμά του.

Φεύγοντας, συνεργάτης του μητροπολίτη, του είπε ότι ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είναι από τους ευεργέτες της Μητρόπολης και γι' αυτό μνημονεύεται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν το γνώριζε και του έδειξαν την πλακέτα, όπου αναγράφεται το όνομα του επίτιμου προέδρου της ΝΔ. "Θα το μεταφέρω στον πατέρα μου", είπε ο κ. Μητσοτάκης και αναχώρησε για το Δημαρχείο, όπου θα συναντηθεί με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύει και ο πολιτευτής της ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης.