Skip to main content

Το τσιφτετέλι με μετανάστες και η... απειλή της Κωνσταντοπούλου

Το τσιφτετέλι με μετανάστες, η... απειλή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ποιες μεθόδους του Τσίπρα χρησιμοποιεί ο Γκρούεφσκι.

Τσιφτετέλι με λαθρομετανάστες από βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ σε καταυλισμό. Μπράβο της. Τους καλέσαμε τους ανθρώπους εδώ, οφείλουμε να τους διασκεδάσουμε. Και φυσικά, βρίσκουν κι οι βουλευτές τους ανθρώπους που τους ταιριάζουν πολιτισμικά και ξαλαφρώνουν λίγο από το μεγάλο βάρος της σωτηρίας του λαού.

Δεν ξέρω βέβαια, αν διακρίνεται στο τσιφτετέλι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που μας απειλεί με την ίδρυση του κόμματός της. Εγώ θα προτιμούσα να μη χορέψει για να τους διασκεδάσει, αλλά να τους βγάλει ένα λόγο εκεί στην κλεισμένη σιδηρογραμμική γραμμή, όπου μετά από δίωρο που θα κρατήσει η εισαγωγή της, να φύγουν μόνοι τους. [Τώρα, αν έβγαζε λόγους και στην Λέσβο, με δυνατή μεγαφωνική εγκατάσταση, είμαι βέβαιος ότι οι λαθρομετανάστες θα γύριζαν πίσω τις βάρκες τους]

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Νίκος Χριστοδουλίδης, είπε ότι ανησυχεί για το νέο κομματικό σχηματισμό στα Κατεχόμενα, επειδή «συμμετέχει κόμμα που δεν υποστηρίζει τη λύση του Κυπριακού». Δηλαδή, πιστεύει ο Χριστοδουλίδης, ότι ο Ακκιντζί εργάζεται για λύση του Κυπριακού, και όχι για την τουρκοποίηση του νησιού;

Απίστευτα ψέματα. Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας TRT, γράφει: «Η Τουρκία είναι ψηλά στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών… Πάρα πολλοί Ρώσοι επιλέγουν την Τουρκία για το δεκαήμερο διακοπών που έχουν τον Μάιο. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ρωσικό ενδιαφέρον για διακοπές στην Τουρκία παραμένει αμείωτο, ενώ οι πόλεις που προτιμούν περισσότερο είναι η Αττάλεια η Κωνσταντινούπολη.

» Οι τουριστικοί προορισμοί στην Τουρκία για τους οποίους κάνουν αναζήτηση οι Ρώσοι τουρίστες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ δημοφιλείς προορισμούς όπως Ελλάδα, Ολλανδία και ΗΠΑ».

Και το κείμενο συνεχίζει το ίδιο παραπλανητικά, χωρίς να παρουσιάσει κανένα συγκριτικό στοιχείο, ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι κλείνουν εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσεις, με χιλιάδες απολυόμενους, όχι μόνο εξαιτίας της Ρωσίας, αλλά και Γερμανίας και άλλων χωρών. Ξεπέρασαν στην παραπλάνηση, ακόμη και την ελληνική κυβέρνηση.

Μεθόδους Τσίπρα χρησιμοποιεί και ο Γκρούεφσκι. Για να συσπειρώσει τους οπαδούς του, ενόψει εκλογών, βρήκε κι αυτός εχθρούς που θέλουν το κακό του, και της χώρας του, φυσικά. Ένας από τα γιουσουφάκια δημοσιογράφους, προσπαθεί να πείσει τους μακεδονίζοντες Σλάβους, ότι ΗΠΑ και ΕΕ, είχαν σχέδιο για την σύλληψή του προκειμένου να τον απομακρύνουν από την πολιτική σκηνή.

Το σχέδιο όμως απέτυχε επειδή πρόφτασε ο πρόεδρος Ιβάνοφ, και του έδωσε αμνηστία για τα πάμπολλα εγκλήματα που έκανε κατά του λαού του. Και γράφει ο απίστευτος λακές «δημοσιογράφος»: «Με την απόφαση αυτή, η χώρα θα βρισκόταν στο κενό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ιβάνοφ, ο οποίος αισθάνθηκε αυτήν την προδοσία και έσωσε τη χώρα».

Απίστευτος ηρωισμός Ρώσου καταδρομέα. Κατέγραφε τις θέσεις των τζιχαντιστών, και έδινε στα αεροπλάνα τις συντεταγμένες τους για να βομβαρδίσουν με επιτυχία. Τον αντελήφθησαν όμως, τον περικύκλωσαν και για να μη τον συλλάβουν έδωσε στην ρωσική αεροπορία για βομβαρδισμό τις συντεταγμένες του σημείου που βρισκόταν, με αποτέλεσμα η βόμβα να σκοτώσει τόσο τον ίδιο όσο και τους συμμορίτες που βρίσκονταν ολόγυρά του.