Skip to main content

Το βλακόμετρο που μας χρειάζεται και η σεξουαλική ζωή της Ελισάβετ

Ο μύθος του «ηθικού πλεονεκτήματος», το βλακόμετρο που μας χρειάζεται και η φασαρία στη Βρετανία για τη σεξουαλική ζωή της Ελισάβετ.

Ο τίτλος του άρθρου επίλεκτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, "Σας γ@@ώ το Χάρβαρντ", είναι ενδεικτικός του «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αυγής, που το δημοσίευσε. Δεν απέδειξαν μόνον -εδώ και καιρό- ότι το «ηθικό πλεονέκτημα» που έλεγαν ότι έχουν είναι ανύπαρκτο, αλλά δεν έχουν ούτε «πλεονέκτημα ήθους» [Αν δεν ξέρουν την διαφορά της ηθικής από το ήθος, να ρωτήσουν τον Φίλη, που ως υπουργός Παιδείας έχει την κατάλληλη μόρφωση].

Πριν αποφασίσουν να ξαναπούν ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι η ανεργία μειώνεται, να προσθέσουν και ότι σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες (427.000) μετανάστευσαν στην περίοδο της κρίσης από το 2008 μέχρι σήμερα με αποκορύφωμα την τριετία 2013-2015, περίοδο που το κύμα μετανάστευσης τριπλασιάζεται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όταν φύγουν όλοι οι νέοι, τότε να δεις που η ανεργία θα φτάσει σε μονοψήφιο νούμερο.

Έγραψε κάποιος συμπαθών την Αριστερά: «Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί μεταφέρουν στα «γονίδια» της Αριστεράς, όλα τα ταπεινά χαρακτηριστικά του έθνους: Tην κουτοπονηριά, τον επαρχιωτισμό, το θράσος και την ανευθυνότητα απέναντι στους υπόλοιπους. Συγκροτούν, με λίγα λόγια, ένα μίγμα μικροπολιτικής χωρίς να νοιάζονται παρά μόνο για μικρές ομάδες ειδικών συμφερόντων».

Συνελήφθη «μέντιουμ» που εξαπατούσε πολίτες αποσπώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να τους πει τα μελλούμενα και να κάνει μάγια. Δεν ασχολούμαι με τις απατεωνιές των μέντιουμ, επειδή υπάρχουν απατεώνες που ξεγελούν ολόκληρους λαούς και δεν τους πειράζει κανείς [ίσως και τους επιβραβεύει]. Αναρωτιέμαι όμως, αυτά τα «θύματα» ψηφίζουν και με την ψήφο τους καθορίζουν και το δικό μου μέλλον;

Μήπως πρέπει, τώρα που θα ψηφιστεί καινούργιος εκλογικός νόμος να κατασκευάσουν οι επιστήμονες ένα βλακόμετρο, ώστε πριν ρίξει κάποιο ανάλογο «θύμα» το ψηφοδέλτιο, να βλέπει η εφορευτική το μέγεθος της βλακείας του και να του απαγορεύει να πλησιάσει την κάλπη;

Ολόκληρη φασαρία στη Βρετανία επειδή σε χιουμοριστική εκπομπή του BBC Radio 4, δυο δημοσιογράφοι αστειεύθηκαν με την σεξουαλική ζωή της Ελισάβετ. Σε κάποια στιγμή είπαν μάλιστα ότι το... κρεβάτι της Ελισάβετ έχει να «δει» δράση εδώ και δεκαετίες. «Η βασίλισσα πρέπει να έχει κάνει σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές στη ζωή της», προσέθεσαν.

Ξεσηκώθηκαν οι Βρετανοί, ο σταθμός ζήτησε συγγνώμη, μόνο που εγώ δεν κατάλαβα τι ακριβώς τους ενόχλησε. Έκανε σεξ πέντε φορές, και οι δημοσιογράφοι τις λιγόστεψαν, ή έκανε τρεις και είπαν παραπάνω; Πάντως, την εποχή που κρεμούσε τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, θα έκανε αποχή, επειδή θα ήταν στενοχωρημένη.

Πάει ο Μαρινόπουλος, πάει ο Μαμιδάκης, πήγαν κι άλλοι πολλοί, θα πάνε κι άλλοι… Άντε σύντροφοι, λίγη προσπάθεια ακόμη και μόλις τσακίσουμε τον καπιταλισμό θα φτιάξουμε σωστό κράτος. Οι σύντροφοι σε Βενεζουέλα και Βόρεια Κορέα θα είναι περήφανοι για μας. [Τελικά ο Τσίπρας, έβαλε τους σωστούς ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις για να διαλύσει εντελώς την ιδιωτική οικονομία. Σκουρλέτης, Δρίτσας, Σταθάκης και όμοιοι, κάνουν άριστη δουλειά, συνεχίζοντας με μεγαλύτερη ζέση το έργο των παλαιότερων].