Skip to main content

Τον Μάρτιο το έκτο Πρωτάθλημα των Τρελαμένων Τενιστών

Οι αγώνες του 6ου Πρωταθλήματος των Τρελαμένων Τενιστών και της 1ης σεζόν του γυναικείου θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη το 6ο Πρωτάθλημα των Τρελαμένων Τενιστών και η 1η σεζόν του αντίστοιχου γυναικείου Πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της πόλης

Ποιοι άραγε είναι αυτοί οι Τρελαμένοι Τενίστες; Μια παρέα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, η οποία αριθμεί πλέον περισσότερα από 200 μέλη, με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη τους για την αντισφαίριση και την καλή διάθεση.

Για τους «Τρελαμένους» είναι μια απολύτως διασκεδαστική διαδικασία, που είναι εφικτή με τη βοήθεια μιας απίστευτης ιστοσελίδας, που στήθηκε για να εξυπηρετεί την «τρέλα» τους! Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα μπορούν να παρακολουθούν την βαθμολογία του ομίλου τους, αλλά και άλλων ομίλων, να παρακολουθούν live αποτελέσματα αγώνων, να κάνουν σκάουτινγκ στους αντιπάλους τους, να θέτουν θέματα σχετικά με τα παιχνίδια τους online στον επιδιαιτητή του πρωταθλήματος και φυσικά να παρακολουθούν το ranking τους, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου που σέβονται τον εαυτό τους!

Σε λίγες ημέρες η 6η σεζόν του Πρωταθλήματος των Τρελαμένων Τενιστών θα είναι γεγονός και όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών και φυσικά όσοι επιθυμείτε να το ζήσετε μπορείτε να μάθετε το πώς στο www.trelamenoitenistes.gr

Το μεγάλο στοίχημα των διοργανωτών όμως δεν είναι το αντρικό ταμπλό, αλλά το γυναικείο μιας και είναι η πρώτη φορά που και οι τενίστριες θα έχουν το δικό τους πρωτάθλημα, το οποίο όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές θα αποτελείται από 2 κατηγορίες, που θα δημιουργηθούν βάσει δυναμικότητας.