Skip to main content

Τοπικές βροχές και έως 24 βαθμούς σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που είναι πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Στη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές με πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ. Στη Θράκη νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.