Skip to main content

Τούμπα και Νέα Μεσημβρία ανοίγουν για το Open House

Oι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να ξεναγηθούν στο Αθλητικό κέντρο του «Δικεφάλου» στις 25/11 ενώ μία ημέρα μετά μπορούν να επισκεφθούν το γήπεδο της Τούμπας

Τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις που προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία θα έχουν για πρώτη φορά οι φίλοι του «Δικεφάλου».

Το προπονητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων» εντάσσεται για πρώτη φορά στο Open House και όσοι ενδιαφέρονται να βρεθούν εκεί μπορούν να το κάνουν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 13:00.

Μία ημέρα μετά, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου έρχεται η σειρά της Τούμπας να ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό και οι επισκέπτες θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ξεναγηθούν εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι επισκέπτες ξεναγούν ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές, οι οποίοι καταγράφουν τους επισκέπτες, τηρώντας με τον τρόπο αυτόν σειρά προτεραιότητας και στοιχεία των επισκεπτών για λόγους ασφαλείας και ακολούθως οδηγούν το κοινό ανά γκρουπ στους επισκέψιμους χώρους του κτιρίου.

Το ωράριο των επισκέψεων για το γήπεδο της Τούμπας είναι 10.00 με 15:00.