Skip to main content

Τούντορ: Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με τον Μπερμπάτοφ

Για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και τη σχέση του με τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Μιλώντας στα ΜΜΕ της Κροατίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και τη σχέση του με τον Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (20/10): «Συνολικά δεν είναι τόσο πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από την Ντιναμό. Μπορεί, τελικά, να μην είναι σε θέση να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματά του στους δύο αγώνες».

Για την πρώην ομάδα του, την Χάιντουκ, που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα Κροατίας: «Συγχαίρω τον προπονητή της ομάδας, τον Μπούριτς. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει, γνωρίζω πολύ καλά ότι η Χάιντουκ βρίσκεται κοντά στην Ντιναμό. Θεού θέλοντος, ίσως έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο, αυτό θα ήταν το ωραιότερο πράγμα».

Για τη συνεργασία του με τον Μπερμπάτοφ: «Εγώ και ο Ντίμιταρ έχουμε υπάρξει αντίπαλοι στο παρελθόν. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή και αυτό. Ειδικά όταν είσαι νέος προπονητής, αργά ή γρήγορα θα τύχει να συνεργαστείς με τέτοιου είδους παίκτες. Είναι μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό».