Skip to main content

Γερμανοί τουρίστες στη Χαλκιδική μέσω της Sundair από το 2018

Από το καλοκαίρι 2018 θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα από το Βερολίνο-Tegel προς την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας παραθεριστές.

Μετά από 15 χρόνια η Χαλκιδική μπαίνει ξανά στο χάρτη των πτήσεων τσάρτερ από τη γερμανική αγορά, με τη νέα αεροπορική εταιρία Sundair και τη βοήθεια του γκρουπ των εταιρειών MTS Globe – OTS Globe.

Η Sundair, μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland-Reisen με 50%, από το καλοκαίρι 2018 θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το Βερολίνο-Tegel προς την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας  παραθεριστές.

Η εταιρία Schauinsland-Reisen επεκτείνει περαιτέρω το πρόγραμμα της στην Χαλκιδική από το καλοκαίρι 2018.  Ήδη από το 2017 η Schauinsland-Reisen είναι ο Νο 1 γερμανικός οργανισμός ταξιδιών στην Χαλκιδική.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, αρωγός της Schauinsland-Reisen μέσω σημαντικών συμφωνιών των μελών της για το 2018-2019, δείχνει το δρόμο με εξωστρέφεια, με συνέργειες (μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής) και με πρωταγωνιστικό ρόλο τις επενδύσεις για την επόμενη διετία.

«Περιμένουμε το ίδιο να πράξει η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους: φράγμα Χαβρία, οδικά δίκτυα Σιθωνίας και Θεσσαλονίκης-Αγίου Όρους, ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, πλήρη απόδοση των ανταποδοτικών τελών. Στόχος είναι η επιμήκυνση της σεζόν, περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για όλους», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Η  Schauinsland-reisen κατατάσσεται, τόσο πανευρωπαϊκά, όσο και στη Γερμανία, στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Στη γερμανική αγορά κατατάσσεται στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών.

Σήμερα αυτή η εταιρεία προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς – εγγύς και μακρινούς - με άνω των 1.100.000 πελατών (στην Ελλάδα ξεπερνά τούς 200.000) και η τάση είναι αυξανόμενη.

Η Schauinslandreisen έχει μια σχεδόν 100ετή επιχειρηματική ιστορία. Ο Gerald Kassner, μοναδικός ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος, ο τρίτος της γενιάς, μαζί με τους περισσότερους από 400 συνεργάτες του επενδύουν με συνέπεια στη λειτουργία τουριστικών γραφείων με καλή προσβασιμότητα και εγγύτητα προς τους πελάτες.