Skip to main content

Τουριστικό άνοιγμα του δήμου Θεσσαλονίκης σε Μιλάνο και Μπολόνια

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου σε συνεργασία με τα γραφεία του ΕΟΤ στο Μιλάνο, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της πόλης η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης

Αποστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα, θα επισκεφθεί το Μιλάνο και τη Μπολόνια, από τις 2 έως και τις 4 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο της διπλωματίας των πόλεων, που ασκεί η διοίκηση του Δήμου.

Την αποστολή θα πλαισιώσουν ο Διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. - HELEXPO ΑΕ, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, επιχειρηματίες της πόλης και στελέχη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 17.00, σε συνεργασία με τα γραφεία του ΕΟΤ στο Μιλάνο, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της πόλης η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης και των επιλογών που προσφέρει στον εισερχόμενο τουρισμό από την Ιταλία. Στην εκδήλωση  έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραστούν 65 επιχειρηματίες του τουρισμού και δημοσιογράφοι της γειτονικής μας χώρας, ενώ θα ακολουθήσουν B2B συναντήσεις.

Αντίστοιχη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 11.00, στο Δημαρχείο της Μπολόνια, με τη συνεργασία του Δήμου της πόλης. Επισημαίνεται ότι οι πόλεις της Θεσσαλονίκης και της Μπολόνια είναι αδελφοποιημένες, γεγονός που σε συνδυασμό με την επικείμενη απευθείας αεροπορική τους σύνδεση, ενισχύει την τουριστική προσέγγισή τους.