Skip to main content

Τουτζιάρης: Στον Ηρακλή κοιτάμε μόνο τον στόχο που θέσαμε

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του «Γηραιού» υπογράμμισε πως δεν υπήρχε θέμα Αναστασιάδη καθώς στην ομάδα δεν μετράνε τα πρόσωπα αλλά ο σύλλογος

Για την απόφαση αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Fair Play», ο Φάνης Τουτζιάρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το μέλος της διοικούσας επιτροπής του «Γηραιού»:

Για τον Σάκη Αναστασιάδη: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον προπονητή, όμως είδαμε ότι με αυτή την ήττα πάει να χαλάσει όλο το οικοδόμημα. Ο στόχος είναι η ομάδα να ανεβεί κατηγορία, δεν μετράνε πρόσωπα. Δεν είναι θέμα αντιδράσεων, ο Αναστασιάδης είναι παλιός παίκτης του Ηρακλή και δεν έχουμε κανένα παράπονο. Απλά έπρεπε κάτι να γίνει, δεν χρειάζεται να συζητάμε για το χθες. Πλέον πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο, ώστε να συμβάλλουμε στο στόχο της ανόδου».

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων»: «Τον ξέρω κι από παλιά, που παίζαμε μπάλα μαζί. Πρόκειται για ένα άψογο παιδί και έναν καλό προπονητή. Νομίζω ότι το ματς με τον Μακεδονικό ήταν μία κακή παρένθεση. Δεν μένουμε στη διαιτησία, ήταν μία κακή εμφάνιση σε αυτό το ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύουμε στην ομάδα, πήγαινε πολύ καλά πριν από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα. Μας μένουν έξι τελικοί και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν επιδιώκουμε τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη σε κάθε ματς, είτε ο αντίπαλος είναι το Παλαιοχώρι είτε ο καθένας».