Skip to main content

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Δολοφονημένος βρέθηκε ο 6χρονος Σεζάλ

Ο Μεχμεταλή Σεζάλ, ο οποίος ήταν κωφός, εξαφανίστηκε στις 22Ιανουαρίου και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Το μικρό αγοράκι βρέθηκε νεκρό στην Κομοτηνή σε εγκαταλελειμμένη οικία, 200 μέτρα περίπου από το σημείο που εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του εξάχρονου ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία. Το 6χρονο αγοράκι έφερε εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, ωστόσο την υπόθεση θα διαλευκάνει περισσότερο η νεκροψία-νεκροτομή.

Το 6χρονο παιδί, το οποίο ήταν κωφάλαλο, όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, για την υπόθεση συνελήφθη ένας 15χρονος, επίσης κωφάλαλος. Ο φερόμενος ως δράστης, υπέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής που βρίσκεται το παιδί.

Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22Ιανουαρίου και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής. Ο 6χρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε σε καταυλισμό αθίγγανων στην πόλη της Κομοτηνής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά», αναφέρει η Οργάνωση σε ανακοίνωσή της.