Skip to main content

Τραγούδησαν ξανά το «Μακεδονία ξακουστή» σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, οι νεαροί τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή», δεχόμενοι αποδοκιμασίες από μερίδα παρευρισκομένων

Άλλη μία παρέμβαση, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, πραγματοποίησαν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης νεαροί προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία του Αλ. Τσίπρα με τον Ζ. Ζάεφ για τη «Βόρεια Μακεδονία», τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Χωρίς να γίνουν αντιληπτά, τα νεαρά άτομα εισήλθαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης χθες Παρασκευή, όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή», και μόλις αυτή ολοκληρώθηκε άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο. Αμέσως αποδοκιμάστηκαν από μερίδα των παρευρισκομένων, ενώ κάποιοι χόρευαν και χαιρετούσαν ειρωνικά, όπως διακρίνεται στο βίντεο.

«Δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία! Δεν κατάλαβαν πως βρήκαν τον μπελά τους! Θα τους τραγουδάμε το "Μακεδονία Ξακουστή" μέχρι να ακυρώσουν την κατάπτυστη "Συμφωνία των Πρεσπών"!», αναφέρεται σε σχετικό σχόλιο του χρήστη που ανάρτησε το βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη κίνηση είχε συμβεί και στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, την περασμένη εβδομάδα.